Szerintetek nem gáz, ha egy anya a gyerekeit szájon puszilja? Nem egyszeri felindulásból, hanem rendszeresen.
De, nagyon undorító.
Van egy régi ismerősöm, az a 9 éves fiától is szájra puszival köszön el reggelente. Ez már elég perverz.
De az, de hát mindenkinek a saját dolga.
Én két okból nem szoktam szájon puszilni a fiamat, egyik, hogy szájon puszilni az ember a szerelmét szokta, nem a gyerekét, a másik meg, hogy soha nem lehet tudni, hogy milyen fertőzés lappang az emberben, akár egy herpesz vírus, akár egy légúti fertőző vírus, amit így szépen át lehet adni a gyereknek.
Szóval én ennek nem vagyok híve.
Én is, a férjem is a gyerekek szájára adunk puszit. Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló! Akiket ez zavar, AZ a perverz, mert Ő másra gondol...
Ennyi erővel a gyerek is a szerelmem:)))
Akkor ti nem is szoptattok?
Mert az is egy intim kapcsolat a gyerekkel, s a férjének is ugyan úgy csókolgatja a melletek.
Na meg miért más a gyerek száját megpuszilni mint a fenekét?! Hányan csókoljgatják a gyerek fenekét!?
Azt gondolom aki megborzong azon hogy a gyermekét szájon puszilja, az nem szereti teljen mértékben a gyermekét.
Hát ez nagyon durva, untintelligens, agresszív és korlátolt kijelentés volt.
Vannak bizonyos dolgok, nem akarok belemenni, amik a magyar kultúrában beleférnek a szülő-gyermek kapcsolatba, vannak, amik nem. A szájrapuszi, úgy látszik, határeset. Nem akarok példákat mondani, mi az, ami nem fér bele. A seggrepuszi kisbabánál belefér, tízévesnél nem. A szoptatás nemhogy belefér, hanem elvárás attól, aki képes rá. Nagyon buta dolog ennyire összemosni ezeket a határokat és összekeverni a szezont a fazonnal.
Nekem az ilyen agresszív emberekről mindig az a benyomásom, hogy azért próbál másokat hülyének feltüntetni, hogy saját magát igazolja. De erre miért van szükséged, ha annyira tudatában vagy az igazadnak...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!