Más is van így ezzel? Ti hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
3 gyerekem van - igen itt lehet ítélkezni hogy minek szültem ennyit - szeretem őket, de megőrülök attól hogy nem haladok a dolgommal. mire megetetem, tisztábateszem, elaltatom akármi végem van. 2 adag ruhát kimosok félóra mulva 3 adag terem a szennyesben. főzés, mosás, mosogatás, teljesen szélmalomharc. ötelteim, terveim vannak, de nap végére az életkedvem is elmegy. a férjem alig van itthogy, tök egyedül kell mindent megoldjak és egyre többet érzem úgy hogy az erőm végéhez értem. ma a kicsivel 2 órát szenvedtem hogy elaludjon, erre aludt fél órát2014. máj. 16. 15:20
11/14 anonim válasza:
Ebédet lehet rendelni is, vagy valamelyik közeli bölcsi konyhájáról elhozni. Ez is egy megoldás, nem kell megszakadni mindenben.
12/14 anonim válasza:
Mosogatógép, robotporszívó, kajarendelés, ez mind azért van, h több időnk maradjon, tessék élni a lehetőségekkel! Jah, h nincs rá pénz...Hát akkor talán mégis igazad van, kérdező, mikor eszedbe jut, h minek szültél ennyit. Mert eszedbe jut. Ott a bizonyíték a kiírásban. Nem kell ekézni azokat, akiknek szintén ez jut eszükbe. Milyen támogatást vársz? Dől belőled a panasz olyan helyzet miatt, amit te teremtettél magadnak.
13/14 A kérdező kommentje:
ha nincs 3 gyereked és ilyen irányú tapasztaladod, akkor köszönöm nem kérek a válszodból, piszkálást nem kértem - az ilyenek miatt tart ott a világ, ahol... 3 gyerek 3 félét akar 5 percenkét és ez nem pénz kérdés. ne vegyek fel egyből szakácsot és bejárőnőt?? Ha nincs rá pénzem akkor meg minek élek??? próbáltál már meg gyerekszobába elengedni egy robotporszívót? nem hiszem, ahhoz össze kell pakolni és az veszi el a sok időt. pakoltassak össze a gyerekkel, persze itt minden okos válaszoló -és azkinek nem inge... - tökéletes! képzeld 3 gyerek mellet is lehet mosni és főzni csak kimerít és ezért kérdeztem hogy mások hogyan osztják be az idejüket...
2014. máj. 20. 09:33
14/14 A kérdező kommentje:
a normális válaszokat külön köszönöm!!
2014. máj. 20. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!