1,5 évest hogy kell leszoktatni az éjjeli tápszerről?
Szerintem megszokásból issza, biztos vagyok benne, hogy nem éhes.
De ha csak vizet adok neki, addig nyávog, amíg nem kap tápszert.
Nem bírom ki, hogy napokon át hallgassam a nyávogást, mert másnap mennem kell dolgozni.
Van valami alvás-barát módszer?
Ezt mar nagyon regen meg kellett volna tenni. Mar amikor egy baba tapszeres lesz ra 2 honapra legalabb el kell addig jutni h ne igyon tapszert ejjel. Estere kap meg?
Mert ha igen akkor adj abbol nagyobb adagot, ha meg igy is fel kelne ejjel ne tapszert hanem teat vagy vmi ilyesmit adj neki szerintem. Ha hiszti is van erte idovel megszokja. Jobbat nem tudsz sajna. Ennyi idosen mar le kene szoknia az ejjeli evesrol. Sok sikert hozza. :-)
Tudom, hogy nem éhes, hanem megszokás.
Már 3 este volt, hogy vizet és teát próbáltam neki adni tápszer helyett. Elfogadja, ez oké, csak 1-2 óra múlva újra elkezdi a nyávogást. Nem bírtam tovább, adtam neki hajnalban a tápszert. (általában 1-2 között szokta inni a tápszert, most később)
Ma éjjel hátha kitartóbb leszek, holnap nem kell mennem dolgozni :)
Mi együtt alszunk amúgy, szóval azt nem lehet, hogy be a gyerek az ágyba, rá az ajtót és ott hagyom. Ha nyávog, akkor két centire a fülembe teszi.
Köszi a válaszokat!!!!!!
És egyébként 1 éves kora óta tápszeres, előtte szopott, de azt is sokat éjjel is, nappal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!