Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 2 éves gyereknek tényleg...

Egy 2 éves gyereknek tényleg kötelezően végig kell aludni az éjszakát?

Figyelt kérdés

júniusban lesz 2 éves a kislányom.

Nagyon kevés éjszakát aludt át eddig.

Szegénykém fogzik, eléggé megviseli.

Itt írták nekem egy másik témában hogy milyen dolog az, hogy egy 2 éves gyerek még felkel éjszaka???

Biztosan a hibás nevelésem következménye...

Mi a véleményetek erről anyukák akiknek ilyen korú gyermeke van?

2014. máj. 4. 23:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem az a fura, hogy felkel éjszaka, hanem, hogy eszik.
2014. máj. 5. 07:25
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell az ilyen beszólásokkal foglalkozni.ha neked nem okoz gondot,csináld így.az enyém is 2éves kor után aludta át az éjszakát.pedig már nem fogzott,egyszrűen ilyen típus.most 3 éves,kb.még heti egyszer most is felébred.NEM EZ A ROSSZ NEVELÉS!
2014. máj. 5. 08:30
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
Én olvastam a kérdésed. Én úgy fogalmaznék, nem az egyedi eset, hogy felébred éjjel (az én 6 éves lányom is sokáig ébredt, sőt még most is előfordul), hanem arról kellene leszoktatnod, hogy 2 évesen még azért keljen, hogy tejet igyon. Már csak a gyerek érdekében is mondom, mert a fogainak nem tesz jót, hogy éjjel tejet iszik. A stílussal ne foglalkozz,mert aki ott azt írta, hogy a neveléseddel van a baj, az elég b.nkón fogalmazott, de magáról a tejivásról szerintem le kellene hamarosan szoktatnod!
2014. máj. 5. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is megszokás, meg hiányos ilyesmi. De nem gondolnám problémának vagy hibás nevelésnek. Annyi, hogy biztos régebben is sokszor felkelt,így meg is szokta.

A fiam szerencsére végigalussza az éjszakát, de van, olyna is hogy felkel és átjön hozzánk, ő is kettő lesz most.

2014. máj. 5. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
Miért vagyok 0%os? Mert leírtam,hogy megszokásból kelnek fel a gyerek éjszaka már 1-2 évesen ha nem betegek vagy ilyesmi,hű ez mekkora bűn volt.
2014. máj. 5. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj pontozgatnak. Amúgy én is úgy gondolom, hogy 2 évesen azért kel fel tejet inni, mert ezt szokta meg. Nincs ezzel baj, de szerintem le kéne róla lassan szoktatni, főleg ha ez a kérdezőnek is "teher" már. Én is le lettem húzva 51%-ra, de ettől még tartom a véleményem. :)
2014. máj. 5. 20:15
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Olyan szempontból pontosítok, hogy most jelenleg lehet, hogy nem a tejivás az egyetlen ok, ami miatt kel, hanem a fogzás, ezt ki kell húzni, de ha nem lesz egyéb "ok" csak a tejivás, akkor próbáld leszoktatni róla.
2014. máj. 5. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!