Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A szülők miért nem állnak meg...

A szülők miért nem állnak meg kis időre ha a gyermekük barátkozni akarna a miénkkel (és merev arccal továbbmennek)?

Figyelt kérdés
Szőke barátkozós kislányom csak azt látja hogy nincs kapcsolat, menni kell tovább. Annyira sajnálom a piciket, akik üdvözlik egymást, érdeklődnek egymás iránt, de a szüleik húzzák is tovább mert mindig rohanni kell valahova. A kicsik meg csak néznek egymás után csalódottan. Egy pár kivétel van csak, de a túlnyomó többség ilyen. Ennyire nincs idő a csemeténkre?
2014. máj. 2. 11:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Az én kislányom valamelyik nap már észrevette, hogy anyuka nem igazán örül a barátkozásának, és mondta, hogy csúnya a Hédi anyukája. Csak az durva, hogy ezt nem csak nekem mondta, hanem a szomszéd nénivel beszélgettünk, és akkor panaszkodott.
2014. máj. 4. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!