Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők ti mit gondoltok erről?

Szülők ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Augusztusban kell menyünk egy lagziba, a férjem barátjának.

Egy hete a menyasszonyával beszélgetem, és azt mondta, hogy a lagziba nem lesznek gyerekek, szóval célozgatot hogy mi ne vigyük a 4 és fél éves fiunkot.

Mi szeretnénk vinni, mert 2 évesen is el vittük és semmi baj nem volt vele.

Akkor inkább nem mennék, mert nem tudnék jo pofizni.

2014. ápr. 11. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdezd meg a menyasszonyt, hogy gond-e ha viszitek a fiatokat is? Mert ha igen gond, akkor sajnos ti sem mentek el. És majd akkor eldönti mit akar. ennyi. nem erőszak a disznótor.
2014. ápr. 11. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

mondjuk nagyon nem mindegy, hogy nem lesznek gyerekek vagy nem mehetnek gyerekek.

az esküvő meg az övék, szóval tisztázzátok le és annak fényében döntsetek, hogy ti mentek-e.

én amúgy nem gondolom sértőnek ha valaki nem szeretné, hogy a saját esküvőjén kicsi gyerekek legyenek, én se viszem a kicsi gyerekemet mert nem neki való

2014. ápr. 11. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem vinném el,mert unná magát. Persze ez attól is függ, hogy van-e aki vigyázna rá. Egy darabig ott lenne velünk, utána meg elvinnénk a mamához.
2014. ápr. 11. 18:36
 4/7 Jégtánc ***** válasza:
Semmi extrát nem gondolok erről.Ha ez a kérésük akkor leülök a férjemmel és megbeszéljük mi legyen.Ha megtudjuk oldani hogy valaki vigyázzon rá és van kedvünk menni akkor végre bulizunk egy jót :))
2014. ápr. 11. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
A lagzik este és éjjel szoktak lenni,szerintem egy 4 éves gyerek akkor már fáradt lenne,én nem vinném csak az esküvőre
2014. ápr. 12. 09:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Ez a lagzi nappal lesz. Déltől, éjszaka 2-3ig.

Igy mondta a menyasszony.

Mi is gondolkozztunk ezen, hogy itthon marad, a nagyszülőkkel, csak az az érdekes, hogy amikor ezt elmondtam a férjemnek, azt mondta, hogy a barátja mondta neki, hogy a gyereknek külön lesz a menüje, külön tányér és valami különlegeség, csak nem árulja el, hogy mi.

Lehet ugy döntünk, hogy nem viszük, már ha megyünk.

2014. ápr. 12. 12:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Nekünk nem lesz nagy buli, mert a férjem nem nagyon tud táncolni, és nem is akar.

Es nem is ismerünk senkit, onnan.

A lagzi pedig 70 km-re lesz, nem tudjuk csak ugy haza küldeni a gyereket.

2014. ápr. 12. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!