Szülők ti mit gondoltok erről?
Augusztusban kell menyünk egy lagziba, a férjem barátjának.
Egy hete a menyasszonyával beszélgetem, és azt mondta, hogy a lagziba nem lesznek gyerekek, szóval célozgatot hogy mi ne vigyük a 4 és fél éves fiunkot.
Mi szeretnénk vinni, mert 2 évesen is el vittük és semmi baj nem volt vele.
Akkor inkább nem mennék, mert nem tudnék jo pofizni.
mondjuk nagyon nem mindegy, hogy nem lesznek gyerekek vagy nem mehetnek gyerekek.
az esküvő meg az övék, szóval tisztázzátok le és annak fényében döntsetek, hogy ti mentek-e.
én amúgy nem gondolom sértőnek ha valaki nem szeretné, hogy a saját esküvőjén kicsi gyerekek legyenek, én se viszem a kicsi gyerekemet mert nem neki való
Ez a lagzi nappal lesz. Déltől, éjszaka 2-3ig.
Igy mondta a menyasszony.
Mi is gondolkozztunk ezen, hogy itthon marad, a nagyszülőkkel, csak az az érdekes, hogy amikor ezt elmondtam a férjemnek, azt mondta, hogy a barátja mondta neki, hogy a gyereknek külön lesz a menüje, külön tányér és valami különlegeség, csak nem árulja el, hogy mi.
Lehet ugy döntünk, hogy nem viszük, már ha megyünk.
Nekünk nem lesz nagy buli, mert a férjem nem nagyon tud táncolni, és nem is akar.
Es nem is ismerünk senkit, onnan.
A lagzi pedig 70 km-re lesz, nem tudjuk csak ugy haza küldeni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!