Milyen márkájú volt kisgyereked első kemény talpú cipője?
Figyelt kérdés
Elégedett voltál vele, ajánlanád? Miért (nem)?
Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 29. 14:58
12/21 anonim válasza:
Geox, tépőzáras. Az egyik legjobb cipője volt, azóta sokat kipróbáltunk de mindig visszatérünk a geox cipőkhöz/szandálokhoz. Azt szeretem benne, hogy nem lesz büdös/izzadt a lába benne és látszik, hogy kényelmesen megy/ugrál/játszik benne.
13/21 anonim válasza:
Richter cipőket nagyon szeretem és a tépőzáras cipőket ajánlom.
14/21 porcukormókus válasza:
Ciciban, iszonyu draga volt, de az egyik legjobb cipoje volt. Az Asso sokkal elfogadhatobb arban, es azok a cipoi is nagyon jol birtak.
15/21 anonim válasza:
falcon.nagyon ajánlom
nagyon könnyű,puha,a talpa kettéhajtható
ilyen volt
fűzős,de nem oldódott ki,könnyű volt ráadni.nem esett le a lábáról,ha mászott akkor sem,és tök jó árban el is tudtam adni
16/21 anonim válasza:
Superfit, tépőzáras.
Az a lényeg, hogy tartsa a sarkát, bokáját, kemény legyen a kérge, de a talpa hajlékony, puha!
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többieknek is!
Ha valaki még válaszolna, szívesen fogadom azt is :)
2014. ápr. 30. 13:11
18/21 anonim válasza:
Superfit. Nem akarok márkahű lenni, mert hátha találok olcsóbbat, de az első két cipője ilyen és maximálisan elégedett vagyok velük.
19/21 anonim válasza:
Linea, nagyon jó kis szandi volt, szerettük, abban tanult meg járni.
20/21 anonim válasza:
Az elsőnek Falcon, a másodiknak Superfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!