Mennyi idősen kapta első 2 kerekű biciklijét a gyerkőcöd? Mennyi idősen hagytátok el a pótkereket? Többi lent!
3 évesen kapta, pár hét múlva levettük a pótkereket.
akkor 105cm volt, 16os biciklit vettünk neki, ügyesen megtanult vele biciklizni, de most most látom, hogy belenőtt, most 116cm.
szóval szerintem 14es-t vegyetek
Szia!
Mi futóbicóval kezdtünk kb 2 évesen. Azzal nagyon tudott gurulni. 4 évesen kapott egy 14-es bringát, amivel 20 perc alatt megtanult önállóan menni. Ezt most nőtte ki 6 évesen. Nemrég vettünk neki egy 20"-ost, mert 120 cm-es magasságot elérte. Imádja és jó neki. Én ezt ajánlom. Futó, 14", 20".
Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek :-).
Kedves 3! Közel 4 évesen is van még értelme a futóbiciklit venni?
bár nem tőlem kérdezted, de szerintem 4 éves már elég ügyes ahhoz, hogy rendes biciklit kapjon.
és az a baj a futóbiciklikkel, hogy kicsiknek gyártják, szerintem nincs is akkora amekkora egy 4 évesnek jó, bár mondjuk alacsonyabb a lányod, de szerintem így is nagyon necces :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!