Másnak is ennyit unatkozik a kétévese?
Figyelt kérdés
Vagy én vagyok totál béna anyuka :( Kettesben vagyunk itthon, és unatkozik kint is, bent is. Hozom az ötleteket, miket csinálhatnánk, de ő csak a fejét rázza, ténfereg, nyűglődik. Ha társaságba megyünk, vendég érkezik, akkor kibújik a bőréből örömében!2014. ápr. 28. 12:33
11/15 anonim válasza:
Főzz meg több napra, rakj be több mosást, egymás után,így legalább ezek megvannak, több idő lesz sétálgatni a városban, különféle játszótereket felfedezni, vagy egyetek valahol valamit, mi szoktuk így is. Már mindent ehet, néha szerintem belefér, hogy beültök és esztek egy bolognait máshol. Mi így szoktuk, reggel elindulunk, játszóház, aztán ott eszünk valamit. Jövünk haza aztán alszik utána megint megyünk sétálni. De nem minden napunk ilyen azért :) mert valóban néha kell porszívózni is stb.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske!
2014. ápr. 28. 14:38
13/15 anonim válasza:
Kisfiam 1,5 éves kora előtt jött el ez az állapot,nem voltunk neki elég társaság,még úgy sem,hogy sokat voltunk játszótéren,mondjuk munka miatt amúgy is ment bölcsibe de imádta,nem is volt gond a beszokással egyáltalán.
14/15 anonim válasza:
6. vagyok, nekem nagyon bejött a flylady program (a takarítós része), ha gondolod keress rá :)
15/15 A kérdező kommentje:
Utánakérdeztem a bölcsőde-lehetőségnek, pont a gyerekorvoshoz mentünk du. és ő nagyon jó ötletnek találja ebben a korban már.
2014. ápr. 28. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!