Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnak is ennyit unatkozik a...

Másnak is ennyit unatkozik a kétévese?

Figyelt kérdés
Vagy én vagyok totál béna anyuka :( Kettesben vagyunk itthon, és unatkozik kint is, bent is. Hozom az ötleteket, miket csinálhatnánk, de ő csak a fejét rázza, ténfereg, nyűglődik. Ha társaságba megyünk, vendég érkezik, akkor kibújik a bőréből örömében!
2014. ápr. 28. 12:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet most jött el az a korszak, hogy te már "kevés" vagy neki. Menjetek játszótérre, játszóházba, baba-mama klubba, ahol másokkal is játszhat.
2014. ápr. 28. 12:42
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
A fiam 2 éves lesz júniusban és bizony néha látom, hogy már kevés vagyok neki. Ez ilyen, kell már a gyerektársaság nekik, úgyhogy ő megy is június végétől családi napközibe.
2014. ápr. 28. 12:44
 3/15 A kérdező kommentje:

Én is ezt érzem :( De ha állandóan úton vagyunk, akkor nem lesz mit enni, nem lesz tiszta ruha...

Heti 1X megyünk baba-mama klubba, 1X zenebölcsibe és 1X játszótérre, ilyenkor virul! De a többi....!

2014. ápr. 28. 12:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Egyébként júliusra várjuk a kistesót, é előre tartok attól, hogy egy darabig nem fogunk tudni (ennyit sem) kimozdulni :(
2014. ápr. 28. 12:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Minden bizonnyal unatkozik a gyermeked, társaságra vágyik. Mondjuk egy játszótér ahol vannak gyerekek, vagy ismerős, rokon stb.. akinek van gyerkőce sűrűbben összejárni megoldás a problémára.

Ha én építek legoból várat az nem olyan mintha másik gyerek építene valamit a gyerekemmel. Én le voltam írva, inkább társaságba vittem ahol mindig jól érezte magát.

2014. ápr. 28. 12:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Főzz meg esetleg előre két napra este, mikor apuka is otthon van, így délelőttönként tudtok játszira menni, stb.

Mosás berakás és a teregetés nálunk közös program, szeret segíteni a fiam :)

Szerintem is a gyerektársaság kell neki.

Én gondolkodom rajta, hogy a kétévesemet heti pár napra beíratom családi napközibe, csak félek, hogy hazahozza a sok betegséget a felelőtlen szülők miatt a picire (nálunk júniusban érkezik a kistesó), mikor járt heti két napot, akkor egy hetet ment, kettőt itthon feküdt betegen :/

2014. ápr. 28. 12:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Játszótérre mi minden nap megyünk, van hogy délelőtt délután is. Kora reggel vagy késő este megfőzök, reggel kimosok, míg alszik du kivasalok, így minden kész, és ő is kifárad és nem nyüglődik egész nap.
2014. ápr. 28. 13:02
 8/15 A kérdező kommentje:

Mi kertes házban élünk, így több az itthoni teendő, mert a kertben is van mit csinálni. 6-kor kel, így előtte semmit se tudok csinálni, este szoktam főzni, ha Apukája itthon van (és nem kell dolgoznia). De heti két délelőtt így is elég kevés a házimunkára, egyik nap porszívózok, port törölök, mosok heti kétszer. Két napra főzök én is.

Korábban amúgy együtt házimunkáztunk, imádta a teregetést pl. vagy amikor pucoltam a zöldségeket, végigkóstolt mindent, közben megbeszéltük az egészet. De most már ezt is unja halálosan :(

2014. ápr. 28. 13:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Járjatok össze akár valakikkel ott a környéken ahol hasonló koru a gyerek. Beraksz egy mosást, addig átmentek homokozni oda, vagy felraksz főzni valamit addig ők jönnek át.

Menjetek játszótérre, mi napi kétszer megyünk sétálni akár játszótér, akár játszóház vagy valakihez átmegyünk, szóval az hogy otthon vagy neki az valóban kevés.

Esetleg lehetne bölcsit kezdeni, mert ott valóban lenne gyerek társaság, mi fél év múlva kezdjük.

2014. ápr. 28. 14:20
 10/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Én azért lettem lepontozva, mert biztosítom neki a gyerektársaságot, ha egyszer igényli? Nem értem.
2014. ápr. 28. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!