3 éves kisfiú székelési problémáját hogy tudom megoldani?
Segítséget szeretnék kérni. 3 éves kisfiamnak sűrű székelési ingerei vannak, amivel mindig kijön egy pici kaki, ez nagyon kicsípte már a popiját. néha fáj hasa is. Mit tudok tenni adtam Normaflore-t, bekentem babaolajjal, kamillateába fürdettük,azzal minden pici kaki után le is mostam, neogranormon, alkoholmentes popsitörlő.
Igazából székrekedése volt, ez valamennyire megoldódott, de továbbra is nehezen kakil, szerintem már fél. Kap minden nap egy teáskanál parafin olajat, és adtam tegnap neki glicerines kúpot. A glicerines kúp után lett ez a pici - pici székelési ingere. Mit tudok adni étel, gyógyszer srb...? Köszönöm
Glicerines Kúpot, olajat felejtsd el, mert nem tud majd anélkül kakilni, hozzá szokik, s amiatt van mindig ingere, s mindig jön egy kicsi, és aranyérme is lesz előbb utóbb!
Az étkezésére kell változtatni!
Reggeli kenyér feltéttel. Tízórai joghurt vagy gyümölcs. Ebéd főzelék, hússal, vagy főtt zöldség hússal, semmi tészta, rizs, burgonya, uzsonna megint gyümölcs vagy joghurt, vacsi ami az ebéd volt.
Étrenden kell változtatni, nem különféle szerekkel próbálkozni.
Ha egy hétig ezeket eszi, helyre jö az emésztésé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!