Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire kell felhúzódnia egy...

Mennyire kell felhúzódnia egy 3 éves kisfiú fitymájának? Honnan tudom, ha esetleg szűkülete van?

Figyelt kérdés

2014. febr. 18. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

teljesen vagy majdnem teljesen.

onnan tudod ha nem tudod hátra húzni. de ha ez a kérdés felmerül benned akkor kérd meg az orvost vagy a védőnőt, hogy nézze meg

2014. febr. 18. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Telljesen hátra kell mennie, de ha mégsem akkor csak tornáztatni kell és kitágul.
2014. febr. 19. 03:44
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Ez a kerdes engem is foglalkoztat. Egy nap siman felment a bor a kukijan aztan minden nap furdeskor gondoltam legyen rutin, hogy felhuzzuk es megmossuk. Azt mondja a kisfiam, hogy faj neki, ha felhuzzuk...szoval nem eroszakoskodom vele. Korbe kerdeztem: a gyerekorvosunk azt mondta, hagyjam beken, ne huzogassam, fel fog jonni magatol...ismerosok akik nem magyarok, na oket is meginterjuvoltam. 2 is azt mondta, hogy kb 12 eves volt, amikor teljesen felment nekik a bor. Azert kerdeztem oket, mert a magyar siettetos verziot mar ismerem es fogalmam sincs, mi a helyes...
2014. febr. 19. 05:00
 4/5 anonim ***** válasza:
95%

utolsó válaszoló. azért a tornáztatás-húzkodás és a minden este megmosás között hatalmas különbség van.

tényleg azt mondta az orvos, hogy ne mossatok fütyit esténként? :O simán fájhat ettől is, hisz begyullad ha nincs megmosva. azért a higiénia nagyon fontos, attól, hogy nem megy teljesen hátra, mosd csak meg minden nap a fütyijét (főleg ha mondja is, akkor nyilván nem pár hónapos :S)

2014. febr. 19. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
95%
Gyerekorvosunk erdelyi magyar. - Nem hagyja, hogy "bantsam" a kukijat. Mindig mondja, hogy fajha fel akarom huzni a bort.
2014. febr. 20. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!