Miért nem hízik az 5 évesem?
És az miért is baj, hogy nem lesz duci?
Mindenki ilyen szeretne lenni, örülj neki!
Ha semmi baja sincsen, akkor nem mindegy, hogy hány kiló? Nem értem az ilyen anyákat... "zabáltassuk és hizlaljuk a gyereket, úgy aranyos", később meg szenved szegény, mikor csúfolják!
Nem értelek. Minden lelete negatív, ilyen alkat. Miért akarod hogy hízzon és hány kg-t várnál el tőle? Akkor boldogabb lennél, ha 25 kg lenne?
Kislányom júliusban lesz 4 éves. 14 kg körül van, pedig nagyon sokat eszik. Én is vékony vagyok, az apja is gyerekként és fiatalon vékony volt, elég nagy az esély, hogy a lánykánk sem lesz túlsúlyos.
De igen . csak annyira vékony
olyan mintha koplaltatnánk :(
Enyém 120 centi és 19 kiló, és kb 1 éve ugyanennyi a súlya.
Fel sem merült bennem, hogy aggódjak, hogy nem hízik. Magasságra nő.
Vidám, mozog, jókedvű, jó az emésztése, így nem aggódom.
Én nem látom kórosan soványnak a gyerekedet az adatok alapján.
Ha negativok az eredményei, akkor ne aggódj!
Van bármilyen egyéb tünet? Hasmenés? Kiütések? Vashiány? Fáradékonyság?
A fiam is vékony, 15.5 kg és 107 cm. 4,5 éves. Most hizott egy kilót, 4 évesen 103 cm és 14,5 kg volt.
Én lisztérzékeny vagyok, emiatt meg is nézettem a gyerekeim, és még fogom is ellenőriztetni őket, de feleslegesen nem beszélem be, hogy gond lenne.
Ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!