Sokat eszik de miért nem hízik 4 évesem?
Nem vakarja a fenekét, nem alszik nyugtalanúl!
Kakiltasd bilibe, s Túrd meg a székletet nincs-e benne. Ha nem látsz benne, Takard le a bilit, s várj 2-3 órát, ha van benne előjönnek.
Egyáltalán nem hízik vagy nem hízik eleget ahhoz képest, hogy sokat eszik? Hány kg?
Kislányom 3,5 éves, nagyon sokat eszik - óvónők szerint is -, és nem hízik úgy, ahogy kéne. Azaz hízik, mert 1 év alatt hízott 2 kg-t, de mégis csak 12,5 kg:-(. Kiderült hogy vashiányos, de a drnő szerint csak ilyen alkat. Orvos mit mond?
hány kg volt 3 évesen ? de lehet hogy ilyen alkat.
lányom most 14,5 kg de már nem hizik olyan gyorsan mint 2 évesen.és mégsem agodom rajta mert jol eszik hizik is ,ennyi.
Gondolod hogy oviban nézegetik a kakáját????
4-5 szelet lekváros kenyér reggelire és ilyen vékonyka??Hát én ezt biztos nem hagynám annyiban!De te tudod!
Jól írja az egyik válaszoló először zárd ki a férgességet(kakiltasd biliben várj vele majd túrd meg)ha nem giliszta akkor vérvétel!Gyerekdoki mit mond??
Kedves utolsó!
Lehet alkati is. Én is sokat ettem, mégis gyerekként nagyon sovány voltam, és felnőttként, 35 felett is vékony vagyok. Persze egy vérvétel nem ártana.
6.vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!