Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sokat eszik de miért nem...

Sokat eszik de miért nem hízik 4 évesem?

Figyelt kérdés
Naponta 1-2 x megy Wc-re nincs hasmenése de sokat kakil .
2013. dec. 5. 19:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen én is a vérvételre gondoltam ! Miket nézessek ?
2013. dec. 6. 20:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Alap vérkép és a vas. De nehéz lesz kiszedni az orvosotokból beutalót, ha szerinte minden oké.
2013. dec. 7. 09:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Akkor kifizetem !
2013. dec. 7. 14:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet gluténérzékenység, bár elvileg senkinek se tesz jót a glutén, viszont a legtöbb ember szervezete ellenáll annak.

Glutént a gabonák tartalmaznak, kivéve a rizs, köles, kukorica, amarant.

A felszívódásával lehet gond, sok esetben a gluténre való, az átlagosnál nagyobb érzékenység.

Egyes esetekben kazein, vagy laktózérzékenység az oka. A tej laktózt, a tejtermékek egy része kazeint tartalmaz, ha jól tudom.

Én magam is szeretek enni, de nehezen lakok jól, és sose voltam hízásra hajlamos.

Szerintem érdemes lenne hetekig, inkább hónapokig mellőzni a glutén tartalmú ételeket, a tejet és tejtermékeket. Ha elkezd hízni, akkor már csak szűkíteni kell a kört: a glutén, a kazein, v a laktóz volt-e korábban a ludas, esetleg mindhárom, vagy valamelyik kettő.

30-as férfi, vékony testalkattal.

2013. dec. 9. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!