4 evesem reggel bogrebol szivoszallal issza a kakaot, de az esti tejivas kinlodas miota nincs cumisuveg meg szivoszal, baj lenne ha elhagynank?
egy ideig csorospoharbol kapta, aztan szivoszallal, most mar elvettem Tole a szivoszalat is,de igy meg nagyon nyogvenyelos a dolog, ugyetlenkedik vele, egy bogre tej megivasa eltart 10 percig is akar. (amugy napkozben is poharbol iszik szoval alapvetoen nem a poharbol ivassal van a gond, viszont a reggeli es esti tejhez,kakaohoz aranylag sokaig megtartottuk a cumisuveget.)
Reggel kap rudit is, napkozben eszik joghutot...
azert akarom/akartam elvenni a szivoszalat mert attol tartok ugyan ugy nem jo a foganak mint a cumisuvegbol ivas.
amugy meg sok helyen azt olvasom hogy a fel liter tej kell egy ilyen koru gyereknek, szoval emiatt `eroltettem`.
Igazából 2 dolgot nem értek.
1. A szívószál miért baj?Amúgy se értettem ezt a dolgot sosem, pl foghúzás után azzal iszom a kávét, merthogy tejjel iszom.A fogdoki tanácsolta, mert szívószállal eltudom kerülni hogy a fog helyére menjen a tej. De amúgy is a cumisüveget is hogy a fogaknak nem jó, a cukros dolgokra mondják, a tej nem az, legalábbis nem olyan értelemben.
2. Miért baj az ha 10 perc míg megissza a tejet.Értem én hogy szerencsétlenkedik, majd bele jön. De nekem felnőtt létemre is 10 perc egy kakaó, tej, kávé.Szeretem szép lassan elkortyolgatni.
Az 5 éves fiam meg a kakaót a bögréből kikanalazza, eltart egy darabig, meg utána törölgethetem az asztalt, de ha neki így esik jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!