Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha nagyon eleven egy 3 éves...

Ha nagyon eleven egy 3 éves kisgyerek, akkor megoldás az, hogyha a fenekére vagy a kis kezére csapkodnak, mert "hisztizik"?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 24. 07:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szeretek válaszolni a provokációra is. Remélem nem baj.
2014. ápr. 24. 13:54
 22/30 anonim ***** válasza:
13%
Provokáció vagy sem, de igaza van. Egy diplomás embernek több esze is lehetne ennél. Hihetetlen, hogy valaki csak ennyire végeletekben tud gondolkodni. Nem is magyarázom meg, úgyis hiába beszélek. Remélem nem az én orvosom vagy. A múlt héten nem a szülő vert agyon egy gyereket, hanem az orvosok miatt halt meg. Cseszték ellátni és ide-oda küldözgették. Ez a magyar egészségügy. Szóval arról beszélhetnénk, hogy kik miatt halnak meg gyerekek.
2014. ápr. 24. 14:04
 23/30 anonim ***** válasza:
54%

A lényeg,hogy túl sok minden rá van hagyva a gyerekekre az elmúlt években,mert jött a divat,hogy a gyerekeket még a szél sem csaphatja nyakon.

Úgy el vannak kényeztetve a mai kölykök,hogy már fájdalmas rájuk nézni,ahogy 10 évesen teszik-veszik magukat.

Gondolom én is el lettem rontva gyerekkoromban,mert amikor kellett,kaptam a seggemre és nem köptem senki arcába,nem vertem tanárokat,tiszteltem őket,sőt! Mondok egy jobbat: Szerettem őket!!! Bakker,hát ilyet! O.O

2014. ápr. 24. 14:14
 24/30 anonim ***** válasza:

Egyet értek utolsó.

Látom a diplomás barátunk csak lepontozni tud, mást nem.

Én is kaptam, amikor rászolgáltam, mégis szeretem és tisztelem a szüleimet, ahogy sok sorstársam. Akkor is, ha a sok okoska megpróbálja az ellenkőzőjét belénk beszélni. Inkább arról beszéljünk, hogy miért ilyen neveletlenek, rosszak a mai fiatalok? Lassan már ők vernek meg minket.

2014. ápr. 24. 14:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Én írtam,hogy valaki fejtse ki,de az már nem megy...
2014. ápr. 24. 14:19
 26/30 anonim ***** válasza:
62%

" Inkább arról beszéljünk, hogy miért ilyen neveletlenek, rosszak a mai fiatalok? Lassan már ők vernek meg minket."

MIÉRT kell bárkinek is bárkit megvernie? Miért nem lehet normálisan viselkedni, és példamutatással nevelni? Miért kell lesarkítani, hogy aki nem veri a gyerekét, annak csak rendetlen lehet, aki meg veri az remek szülő, mert jól nevel? Én úgy gondolom, hogy a viselkedésem és a problémamegoldási sémáim például szolgálnak a gyerekemnek. Én tudok úgy fegyelmezni, hogy nem kell megvernem hozzá. Aki nem tud, annak veréssel sem fog menni. Engem nem vertek a szüleim, sikeres, boldog ember lett belőlem. Nem hiszem, hogy azért ilyenek a mai fiatalok, mert a szüleik nem verik őket. Sőt, szerintem sokkal nagyobb méreteket ölt az elnyomott feszültség miatti agresszió, mint valaha. Én pedig egyetlen embert sem tudok tisztelni és szeretni, aki verekszik. Az önvédelmen kívül semmit nem ismerek el jogos erőszaknak, és mondogathatja bárki, hogy ő márpedig felelős szülő, szerintem nem az. Csak gyenge, türelmetlen és eszköztelen a gyereknevelés terén. Én hiszek abban, hogy meg lehet tanulni értelmesen gyereket nevelni, csak tanulni kell hozzá. Ütni könnyebb, ez tény. De mindenki úgy él, ahogy akar. Én örülök, hogy nálunk nyugalom, csend, és kölcsönös emberi tisztelet van. A gyerekem nem húzza be a nyakát, ha valamiért felemelem a kezem, nem úgy, mint az ovinál gyakran látom másoknál. Érdemes elgondolkodni, milyen megalázó annak, akit ütnek, és úgy nézni a gyerekünk szemébe, aki ezt nem érdemli meg!!! SOHA!

2014. ápr. 24. 14:29
 27/30 anonim ***** válasza:
Egyetértek utolsóval.
2017. márc. 4. 19:11
 28/30 anonim ***** válasza:

Kedves "..Megfelelő-időben-elcsattanó.."-Hívők!

Értjük, hogy erről van tapasztalatotok.

Nem is kevés.

Oké.

De ez bizony csak a színtiszta múlt!

De nézzünk körül a mai XXI.szd-i volágunkban!

Hol van már a színtiszta múlt..?

Vadonat új kihívásokkal terheltek a mindennapjaink!

A mai gyermekek olyan kihívások elé néznek, amelyekhez komoly belső lelkierő kell!

Nagyon komoly!

Ezek kibontakoztatásához KELL/KELLENE őket hozzásegíteni, hogy az eljövrndő társadalom elviselhető(!) legyen.

Szóval EQ-gondozás kellene.

És van is, sok-sok mai szülőben..!

Csak a régebbi generációból jópáran ezt nem értik.

És nem is érzik át a jelentőségét.

Összekeverik a bárgyú "fonomkodás"-sal.

Meg a nulla neveléssel.

2023. jan. 12. 21:18
 29/30 anonim ***** válasza:
Meg a nulla-neveléssel is összekeverik.
2023. jan. 12. 21:22
 30/30 anonim ***** válasza:
És a bárgyú "finomkodás"-sal is egybeveszik.
2023. jan. 12. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!