Akit fityma szűkülettel műtenek, annak hány napig hétig fáj érzékeny a kukija?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 17:38
1/8 anonim válasza:
6hét teljes gyògyulás.nekem is át kell esnem rajta idén..
2/8 anonim válasza:
Dehogy 6 hét! A fiamnak is volt, bemetszették, 2-3 napig fájt utána egyre jobb lett. Nem volt egy hét mire helyrejött.
3/8 anonim válasza:
Ugy értem a 6 hét hogy tudj kefélni is vele...
4/8 anonim válasza:
szerintem picigyerekrol van szo.o nem fog meg "kefelni" ahogy te irod.....
5/8 A kérdező kommentje:
5 éves gyerekről van szó.
2014. ápr. 23. 20:43
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy kórházba fogják fektetni vagy csak ott helyszínen vágják és annyi?
2014. ápr. 23. 20:44
7/8 anonim válasza:
Először is elviszed sebészhez, ő megmondja mi a teendő. Műtét esetén vérvétel, amikorra időpont van a kórházba megjelentek szigorúan éhgyomorra. Kap majd bódítást így nyugodt lesz. Az egész műtét 15-20p. Utána 2 óráig nem ehet ihat, aztán kortyonként. Ha minden ok du mehettek haza.
8/8 anonim válasza:
Fontos, hogy ne az egesz bort akarja eltavolitani a doki, csak a kis beszukult reszt. Abbol kisebb gond lehet kesobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!