Mennyire nehéz 2 gyerekkel anyagilag? Ahol jut az egyiknek jut a másiknak is?
A párom viszont nagyon jó körülmények között nőt fel,de olyan érdekes a családja egyszerűen elmennek egymásmellet.Olyan mind ha ott csak a pénz dominálna,ad adok a fiamnak 10 000Ft ezért cserébe jópofát vág,és eljátsszuk a szerető családot.Náluk ez van.
Az én családomba viszont szeretettel készítjük a szülinapi tortát,és az az ajándék.És anélkül is szeretjük egymást,hogy lefűzetnék a másikat.Szerintem az szánalmas aki füzet egy jó szóért,az érzelmek nem mérhetők pénzbe.
Még annyit fűznék hozzá, hogy én 14 éves koromban, amint kijártam a 8-ból, elmentem felszolgálni nyáron (Balcsinál lakunk, könnyű volt) és a megkeresett pénzemből vettem meg a sulira a dolgokat is. Sose felejtem el: 7500 Ft volt a havi fizum (akkor ennyi volt a minimálbér). Értékeltem azt a pénzt és az én gyerekeim is el fognak menni dolgozni, mert a saját maga megkeresett pénzzel másképp bánik az ember.
Aki pedig hetente 10 ezret ad a kamasz gyerekének...hát én nem tenném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!