Rody lovacskát mennyire szeretik a gyerekek 2 éves kor körül?
Láttam a vaterán is olcsóbbakat is, azon nem volt Rody felirat, nem tudom mi a különbség, akár játék szempontjából, akár tartósság, anyag stb.
lakásba használjátok csak vagy utcán is?
mondjuk inkább itthon használnánk, a betonon biztos hamar kilyukadna.
Szőnyegen is lehet vele játszani?
Lakásban használjuk, nekünk Rody van, örököltük, kibírta mindkét gyerkőcömet és most továbbadjuk majd rokongyereknek. Tehát bitang tartós és elnyűhetetlen...
Az enyémek imádták, egészen kb 4-4,5 éve korukig napi szinten elő volt véve. Főleg akkor tett nagy szolgálatot, ha rossz idő miatt nem lehetett kimenni (van ilyen füles ugrálógömbünk is, de a Rody-t ezerszer jobban imádták).
Keresztfiamék amikor megkapták tőlünk a Rody-t, két fiú volt a családban, hatalmas kedvenc volt és nagy könnyebbség a sógornőmnek, most a negyedik gyerekük nyúzza és imádja töretlenül. Szerintem teljesen megéri a pénzt.
köszönöm, elgondolkodom inkább az eredetin, bár ha olcsóbb a másik akkor talán ha mégsem játszik vele a gyerekem akkor kevésbé sajnálom, hogy megvettem :)
DE elvileg nagyon egészséges ezen ülni, ugrálni, ezért szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!