3D moziba hány éves gyereket szabad elvinni? Van ennél valami alsó korhatár?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 07:49
1/8 anonim válasza:
Nincs alsó korhatár, de mivel irtó hangos, en 5 évesen vittem eloszor a gyerekemet. Meg akkor is megrémült időnként a hirtelen erős hangok tol.
2/8 anonim válasza:
Mi a GRU első részére vittük el az akkor 7 éves keresztlányunkat. Azért nem volt sok értelme, mert nagy volt rá a szemüveg és kényelmetlen volt neki, így szemüveg nélkül nézte végig az egész filmet...
3/8 anonim válasza:
2,5 evesen vittem el eloszor a lanyomat moziba 3D-re a Jegvarazsra,a szemuveg is jo volt ra,vagyis ugy ult kicsit hatra dolt es vegig nezte gond nelkul,azota itthon is ez megy napi szinten legalabb 1x. A hangok se zavrtak,alapbol imad hangos zenere tancolni. Nem bantam meg. Ha lesz megint valami ilyen lanyos mese tuti elviszem :-) ......es nem csak o volt az egyetlen 2,5 eves,aztan meg volt egy jo par 4 eves is :-)
4/8 A kérdező kommentje:
A lányom 3 éves, sima moziban voltam már vele, éppen a Jégvarázst néztük meg. Nem volt vele baja, simán végig is ülte, a hangok sem zavarták. Csak a szemüveg miatt vagyok bizonytalan. Mert most megy a Rio 2, korhatár nélkül megtekinthető, de még csak 3D-Ben megy.
2014. ápr. 10. 11:49
5/8 anonim válasza:
Probaljatok ki,az nelkul nem fogjatok tudni :-) En ugy voltam vele ha elviseli a szemuveget akkor abban nezi vegig ha nem akkor az nelkul. Mondjuk a lanyom a napszemuvegeket is imadja hordani :-) Biztos elvezni fogja csak ra kell venni probalja a szemuveggel nezni ugy jobb lesz,ra lehet beszelni :-)
3as voltam
6/8 A kérdező kommentje:
Napszemüveggel nálunk sincs baj, szereti, hordja is. :)
2014. ápr. 10. 14:54
7/8 anonim válasza:
Iskolásnál kisebbet nem vinnék 7-8 évesnél kisebbet.
8/8 anonim válasza:
4 évessel voltunk az állatkertben, a Varázshegy-ben van 3D rövid mozifilm, nagyon tetszett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!