Mennyi az a korhatár, ameddig vállalnál egy (és első) gyereket?
Most vagyok 25, befejeztem az egyetemet. Párkapcsolatom stabil, de most kb. 10 évre kimegyünk Kanadába tanulni és dolgzni (rokonokhoz kerülünk egyelőre).
Kb. 35 leszek mire hazajövünk. Itthon szeretnék majd szülni és élni. Én egyébként kb. 36-38-ig tartom a saját szemszögemből "normálisnak" a dolgot.
Kérlek, írjatok egy számot (MÁS KOMMENT NEM KELL HOZZÁ), csak egy fölső szám érdekelne... kíváncsiságból. :) Köszi.
Bocsi de csak írok kommentet is. Alapból 30 előtt szülnék mindenképp. De pl. ha nem jönne össze valami okból, természetesen nem dobnám el a lehetőséget ez után sem. Max. 40-ig vállalnám be.
Én 25 vagyok, 1-2 hónapon belül indul a project....
Igazából ezt tartom ideális kornak. Nekem is van diplomám, munkám, de nem adnám fel a babát a karrierért.
Köszönöm. Egyet szeretnénk csak, ezt rég megbeszéltük. Nem szülhetek 30 előtt semmiképp. :( Most kimegyünk, 4 év a betanulási időnk (szigorúan a 7 napból 6 suli, reggeltől estig), utána kb. 5 év maga a "projektünk", ami egy nagyszabású dolog, az egyik haza tv csatorna is támogatja. Szóval biztos, hogy 35 előtt esélyünk sincs, mert ezt végig akarjuk (kell) csinálnunk.
Köszi a válaszokat. :)
én 23 vagyok, de már nagyon vágyom egy babára!
volt egy vetélésem pár hónapja, szóval mindenképp idén tehetbe akarok esni újra!és jövőre egészséges babót szülni!!
első gyermeket 30-ig ideálisnak tartom!
szerintem te már úgyis eldöntötted, hogy kb 35 évesen szülsz.illetve szeretnél..a természet meg majd cselekszik!
Kívánom neked, hogy bejöjjön a munka, és később a babó is!
Sok sikert odakinntre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!