Mennyi az a korhatár, ameddig vállalnál egy (és első) gyereket?
Most vagyok 25, befejeztem az egyetemet. Párkapcsolatom stabil, de most kb. 10 évre kimegyünk Kanadába tanulni és dolgzni (rokonokhoz kerülünk egyelőre).
Kb. 35 leszek mire hazajövünk. Itthon szeretnék majd szülni és élni. Én egyébként kb. 36-38-ig tartom a saját szemszögemből "normálisnak" a dolgot.
Kérlek, írjatok egy számot (MÁS KOMMENT NEM KELL HOZZÁ), csak egy fölső szám érdekelne... kíváncsiságból. :) Köszi.
Szia! Max. 40 évesen.
Amúgy én 25 évesen szültem az első gyerekem és ha minden jól megy 27 évesen jön a második.
Úgy szültem, hogy van munkahelyem, kocsi, lakás, de neked is meg kell alapoznod a saját és a gyereked életét.
Volt olyan barátnőm, akit 40 évesen szült az anyukája(ez előtt 26 és fél évvel)pedig akkoriban ez még nem volt olyan elfogadott mint manapság.
18 hónapos kisfiú anyukája és 27 hetes kismama
40 év
az elsőt 34 évesen szültem a másodikat 36 évesen szeretném
Egyet gondolj át szerintem: Baba vagy karrier.
Lehet karrier meglesz mindened ,de addigra vmiért nem lehet babát és akkor már oda adnád mindened,hogy gyereked lehessen.Manapság sok ilyet hallani. én 22 vagyok és egészségügyi okokból mondta a doki ,hogy most mert későbbre nem tud garantálni semmit. Én a babát választom. Gyerek mellett is lehet karriert építeni!
Igazad van és minden ember más!Én csak a környezetembe lévő tapasztalatot mondtam el.Ha viszont jól végig gondolja mindenki, neked/nektek ez egy hatalmas lehetőség és nem mindenkivel adatik meg ilyen dolog ami még most veletek történik.Kívánom, hogy minden a terveid szerintetek menjen, és vigyázzatok egymásra a "nagy idegenben", és ha eljötnek érzitek az időt akkor remélem arra jár a gólya.Sok sikert:-)!
Üdv Niki!
Szia! Szerintem az idealis korhatar valahol 25 es 35 kozott van, de en ennek egybol ellent mondok, ugyanis elso babamat 39 evesen szultem, akkorra jott ossze termeszetes uton. Csaszar volt es ennek egyik oka pont az eletkorom volt. A lanyom 7 es fel honapos es en mar betoltottem a 40-et, de meg bevallalnek egy babat ugy max 43-44 eves koromig. 39 evesen konyvbe illo terhessegem volt, abszolute semmi de semmi problemam, pedig a koromhoz nem keves tulsuly is tarsult. Persze ez nem garantalja, hogy a kovetkezo terhessegem, ha lesz, az is panaszmentes lesz, ettol fuggetlenul meg adok magamnak 3-4 evet, aztan ha megsem jonne ossze, akkor "bezarom a boltot".
A kesoi babavallalasomba eroteljesen belejatszott a karrier is. Ha ujra kezdhetnem, akkor korabban vallalnek babat. Rajottem a karrier, a penz szep es jo, de ennel vannak sokkal fontosabbak is az eletben, mint pl. szamomra a lanyom.
Sok sikert!
Köszönöm Lányok! Mindenki válasza egyformán kedves és hasznos is volt a számomra! :)) Kaptatok pontokat! :))
És szívből kívánom, h mindenkinek sikerüljön minden terve!
Mi szeptemberben nekivágunk a nagy útnak... Jó éjt Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!