Mennyi az a korhatár, ameddig vállalnál egy (és első) gyereket?
Most vagyok 25, befejeztem az egyetemet. Párkapcsolatom stabil, de most kb. 10 évre kimegyünk Kanadába tanulni és dolgzni (rokonokhoz kerülünk egyelőre).
Kb. 35 leszek mire hazajövünk. Itthon szeretnék majd szülni és élni. Én egyébként kb. 36-38-ig tartom a saját szemszögemből "normálisnak" a dolgot.
Kérlek, írjatok egy számot (MÁS KOMMENT NEM KELL HOZZÁ), csak egy fölső szám érdekelne... kíváncsiságból. :) Köszi.
Köszi, kedves vagy. :)
Amúgy a barátnőm miatt merült fel a kérdés, meg hogy ide írtam, mert ő nagyon ellene van az egésznek (Kanadának is, meg a gyerekvállalás eltolásának is, szóval mindennek), és kíváncsi voltam, kinek mennyi lenne az a felső határ, amig szülne, és utána már nem.
Aranyosak vagytok lányok, köszönöm. Nem is gondoltam, hogy ennyi jófej csaj van itt :)
Nem 35 évesen akarunk "nekiállni".. :)) Kb. 30 leszek, mire már nem tanulunk, utána nekilátunk a dolognak, de lehet, h nem jön össze rögtön, vagy nem tudom, a munkánk hogy fogja engedni, de amint engedi, azonnal elkezdünk majd dolgozni rajta. Lehet, h 31 évesen sikerül, de lehet, hogy csak 38 évesen... és az is lehet, h egyáltalán nem, de erre nem gondolok.
Én 36 vagyok most és 40-ig adtam időt magamnak (több mint 3 éve próbálkozunk már, eddig sajnos eredménytelenül). Szerintem az ideális kor 30-33 év. Egyáltalán nem értek azzal egyet, hogy fiatalon jobb fej egy szülő. Én most sokkal érettebbnek, türelmesebbnek tartom magam egy gyerek nevelésére, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint 23-25 évesen. Be kell erre érni lelkileg. Igaza van a kérdezőnek, az, hogy ki milyen anya lesz, az az egyéntől függ és nem a korától. Lehet valaki nagyon jó anyuka 22 évesen is és 40 évesen is. Mindkettőre láttam már példát és ellenpéldát is a környezetemben.
Szóval nyugodtan menjetek, lássatok világot, csináljátok meg ezt a projectet külföldön, alapozzátok meg a jövőtöket és még utána sem késtek le semmiről. Bár nekem lett volna ilyen lehetőségem ennyi idősen. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!