Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesedet rábíznád egy napra...

2 évesedet rábíznád egy napra apukájára, hogy elutazz egy nagyon közeli barátnő lánybúcsújára, ha?

Figyelt kérdés
A férjem maximálisan megbízható, mindenben a legelejétől segít, imádja a lányunkat, és az imádat kölcsönös. :) De lefektetni csak én tudom, olyankor valamiért nem fogadja el apát (bölcsis délelőttönként, de még nem alszik ott). A férjem azt mondja, hogy boldogulni fognak, ne aggódjak, menjek nyugodtan, én mégis vacillálok, kicsit izgulok, hogy nem szomorodik-e el a párom, ha nem úgy alakul, ahogy tervezi. Nem szeretném, ha csalódna magában, hiszen olyan szuper apuka. Mit gondoltok?
2014. ápr. 8. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
En rabiznam, nem csecsemo mar a kislanyod. Nalunk is a kislanyom nagyon anyas volt meg ebben a korban es ha faradt volt vagy elesett csak anya volt jo. Meg mai nap is anya a jo pedig 4.5 eves. Viszont volt h konferenciara kellett mennem munkam soran, es keso este ertem haza vagy egy ejjelt ott kellett aludnom. Ilyenkor apat es nagyit is elfogadta, sot nem is keresett!!! Apa mondta anya dolgozik es evvel o lezarta a dolgot. Apat is elfogadta meset olvasni, mert nem volt mas. Erdekessegkeppen, mikor otthon voltam es hallotta a hangom, pedig volt olyan h dolgoznom kellett volna, vagy tanulnom, akkor apa nem volt jo csak en, de ha nem voltam otthon akkor apa is jo. Ez erdekes, de nalunk igy ment.
2014. ápr. 8. 17:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát még szép, hogy rábíznám!!! :)

Nem kell aggódni, mivel új lesz a felállás a kicsinek is, egyátalán nem biztos, hogy apa nehezen fog boldogulni vele. Ha meg mégis- hidd el megoldja!!

Én a helyedben nem bombáznám egész este telefonokkal sem- kapcsolódj ki, élvezd az egy szabad estét, hidd el, meg fogja oldani apa a feladatot!!Bízz benne!!

2014. ápr. 9. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!