Masfel eves a kislanyom, szepen jar, szalad;ugyesen maszik fel es le agyra, szekre, stb. Ma miota felkelt dulongel, tantorog, sokszor elesik;olyan mintha nem tudna koordinalni a mozgasat. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 14:29
1/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs, futás a dokihoz!
2/11 anonim válasza:
Lehet hogy valami vírus, de nagyobb baj is lehet.Nem akarlak megijeszteni én sos elvinném az orvoshoz.Ne foglalkozz azzal ha nincs semmi baja, biztos ami biztos inkább nézze meg egy szakember.
3/11 anonim válasza:
Nagyon hamar menjetek orvoshoz!
4/11 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen elaludt... Remelem nincs nagy baj,figyelni fogom es ha nem valtozik ez az allapot akkor megyunk a korhazba! Koszonom
2014. márc. 31. 14:40
5/11 anonim válasza:
Akkor is menjetek, ha magától szűnik, mindenképpen, lehetőleg ahogy felébredt.
6/11 anonim válasza:
nem volt beteg mostanában?
nálunk is így kezdődött, azt hittem, hogy bohóckodik. aztán 2 órával később már nem tudott felállni. rá 2 órára meg teljesen lebénult csípőtől.
1 hét kórház...
vírus szövődménye volt, az idegrendszere rosszul reagált a vírusra és lebénította a lábait :(
7/11 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, hogy nem lappanghat benne már valami betegség? Amikor a kisfiam elkapta a skarlátot, akkor volt ilyen elesett. Nem sokszor láttam ilyennek. Figyelj rá, és ha bármilyen tünetet látsz, vidd orvoshoz.
8/11 ketteske válasza:
Mi van veletek? Voltatok orvosnál?
10/11 anonim válasza:
Hogy van a kislànyod, elmúltak a tünetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!