sportcipő, tavaszi cipő (magas szárú), csizma, gumicsizma
+ otthoni papucs, óvodai benti cipő és tornacipő
2 pár edzőcipő, gumicsizma, papucs, szandál, és bár már nem aktuális, de bélelt téli cipő, és hótaposó.
Az óvodában: edzőcipő kintre, benti szandi, tornacipő.
Azért kérdezem, mert most voltunk ortopédián vele és bokasüllyedése van. Azt javasolták, hogy csak Asso és Siesta ( richter ) cipőt vegyek neki. Ennek minimum 10e darabja.
Nem tudom milyet vegyek és mennyit.
Kellene tavaszi cipőből zárt és nyitott, valamint szandál. ez már mindjárt kb 30e
Egyrészt ilyeneket lehet venni használtan is, jó állapotban (ortopédián mondták, hogy nyugodtan vegyünk használt cipőt, ha nincs nagyon megkopva!)
Most még egy normál félcipőt hord a lányom (elefanten, használtan volt 1500), vettem neki tavaszra 2 elöl zárt, normális cipőt (mint egy balerina cipő, de van rendesen talpa, nem vékony, és bőr - csak bőr cipőt veszek. Egyik Bama - 2000 volt, a másik Richter - ezt játszósnak vettem, gumis orrú, 800-ért. Attól függetlenül, hogy játszósnak vettem, nincs szakadva, széttaposva, szétkopva.
Nyárra kap még egy szandált, valami hátul zártat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!