Kislányodnak újszülött (1-2es méretű) pelenkából melyik fajta vált be leginkább?
Még csak kismama vagyok, de már a kórházba is kell pelust vinnem... nem tudom milyet vegyek!
Pampers Premium Care, vagy New baby?
Esetleg Huggies, vagy Libero?
...a DM-es milyen?
Pampers, nekünk mindkettő. Nekem pici lányom van, de összes olyan ismerősöm akinek kisfia van, nekik nem vált be a pampers, mert vagy átázott vagy kifolyt. Viszont a csajoknál nem volt semmi gond. :))
Boldog babázást!
Szóval egy csomag 1-es elég, 2esből sem nagyon érdemes betárazni, nincs 3hónapos a lányom, és már a 3as is kezd combiban szoros lenni.
(3420g volt, most olyan 6,5, anyatejes kis húrkás)
A fiammal is Pamperst használtunk, újszülöttnek a PC-t, aztán az activ babyt.
Nem azt mondom, hogy sose folyt ki(volt, hogy a pelus üres volt, de a gyerek nyakig kakis, a pisivel nem volt baj)
Libero, azóta is. (Már 1 éve)
Mi elég sakáig használtuk a newborn pelust. 2950-nel született, 51 cm, de nem volt duci. A kórházban 2-es Liberot adtak. Én azt nagynak találtam még. Inkább az 1-es volt a mérete eleinte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!