Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megvennéd ezt a játékbabakocsi...

Megvennéd ezt a játékbabakocsit 18 hónapos kislányodnak?

Figyelt kérdés
[link]

#Quinny #Zapp #Játékbabakocsi
2014. márc. 15. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ebben a korban valami könnyebb kis tili-toli babakocsit vettem neki.
2014. márc. 15. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem, de ilyet kaptunk karácsonyra, 21 hónapos volt a lányom akkor. Nagy még nekik, pedig a lányom nagyobb, mint a kortársai. A 3 kerék miatt irányítania is nehéz, sokszor felborítja tologatás közben, volt olyan, hogy szaladva tolta és felborult közben és átesett rajta. Egyébként nem lenne rossz, csak még kicsi hozzá, bár én szerettem volna, ha kisebb helyen van, mert nem, túl nagy a lakásunk..és ez az összecsukható...hát nem nagy összecsukási lehetőségre kell gondolni, kb 10 cm-rel lesz kisebb összecsukva...

Szerencsére kapott mástól, szintén karácsonyra egy teljesen alap darabot is, azt viszont imádja, napi használatban van, amikor megkapta fél napokat elvolt vele, úgyhogy én inkább egy kisebbet ajánlanék ilyen kicsiknek...

Ilyet kaptunk:

[link]

De én ezek közül választottam volna

[link]

[link]

2014. márc. 15. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, mi is kaptunk egy ilyet, mint az előző válaszolóék, és nagy volt, mire jó lett, már nem érdekelte. Nyilván minden gyerek más, nálunk nem volt érdekes, így kapott egy olyan Eperkéset, mint amit előttem linkeltek, annak volt igazán nagy sikere! :)
2014. márc. 15. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ahhoz képest milyen drága, cserébe elég csúnya. Én nem venném meg.

A hagyományosabbak jobban tetszenek.

2014. márc. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!