Melyiket vennéd meg 1.5 éves kislányodnak és miért?
Figyelt kérdés
[link] Smoby bevásásrló pult
vagy fa kisasztalt 2 székkel, amin lehet rajzolni stb...?
2013. dec. 9. 13:03
2/14 anonim válasza:
Kiskonyhát. A bevásárló pult, szerintem 2-3 év felett inkább. Azon azok az apró dolgok mindig csak szana szét lennének, még nem igazán érti miért is van az. A konyhát viszont már tudná használni.
ha konyhátok van akkor semmi esetre Sem kell ennyi idösen mellé még egy bevásárló pult.
Kisasztal szuper dolog mindegyik lanyom szereti.
3/14 anonim válasza:
A kisasztal székekkel szerintem mindenképp kelleni fog, függetlenül a bevásárló pulttól. Később ott fog enni, rajzolni, pepecselni.
5/14 anonim válasza:
Szép és árban jó, de a szék ülőmagassága nem túl nagy, 5 évesen már a térde közt lesz a nyaka, ha ráül
6/14 anonim válasza:
Jól néz ki a szék és az asztal, de nem fog lekopni? Meg ha összefirkálja az asztalt, akkor elég nehéz letakarítani. Én is a bevásárló pultot, vagy a kiskonyhát venném.
7/14 anonim válasza:
Én asztalt székekkel. Megmértem az itthonit (ikeás), 31 cm a szék ülőmagassága, a 4 éves is tud kényelmesen rajzolni, a 1,5 éves meg simán felül rá.
8/14 anonim válasza:
5-ös vagyok, nekünk is ikeás van, pont ezért, mert ennek nem olyan alacsony az ülőkéje, pedig amúgy utálom az ikeás bútort, mégis azt mondom, ez jó vétel volt, szép is, masszív is, olcsó is, mérete is pont jó
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de mégjobban elbizonytalanítottatok! :)
Ikeás szék-asztal nekünk is jó lenne, árban sem rossz, csak eddig nem sok jót hallottunk az Ikeás dolgokról.
Félek, hogy a babakonyhát még nem igazán használná ki, inkább majd később lenne jó, mondjuk 2 évesen.
2013. dec. 9. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!