Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyiket vennéd meg 1.5 éves...

Melyiket vennéd meg 1.5 éves kislányodnak és miért?

Figyelt kérdés

[link] Smoby bevásásrló pult

vagy fa kisasztalt 2 székkel, amin lehet rajzolni stb...?

2013. dec. 9. 13:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A miénk még egy régebbi, már 3 éves elmúlt. Antikolt fenyő. Semmi baj szerintem az ikeás cuccokkal, ha gond van vele, vissza kell vinni. A teraszra a műanyag gyerekszékek is onnan vannak.
2013. dec. 9. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Nekünk ilyen van. Szerintem semmi gond az Ikeás dolgokkal, sőt. Ezt az asztalt nagyon könnyű letörölni, a szék meg engem is kibír a 85 kilómmal, sőt múltkor a 100 kg-s nagynéném is levágódott rá, semmi baja.

2013. dec. 9. 19:07
 13/14 anonim ***** válasza:

a miénk ilyen: [link]

én sem szeretem az ikeás dolgokat, de ezt merem ajánlani

2013. dec. 9. 21:47
 14/14 anonim ***** válasza:

1,5 évesnek szerintem még a bevásárló pult és a konyha is felesleges. nagyon kicsi még a szerepjátékokhoz, tényleg csak arra használná, hogy szétpakolja az apróbb dolgokat és mire belenő már megunja. inkább akkor olcsóbb szék-asztal és mellé építő kocka, baba-babakocsival vagy valami kicsiknek való dolog :)

a konyha meg jövő karácsonyra.

nemtudom mennyire ügyes a férjed, de mi az ikában nem székeket vettünk hanem gyerek ágyrácsot :D talán 1000.- körül volt, már nem emlékszem, de nem volt nagy tétel. azt a férjem szétvagdosta és csavarokkal összerakta, szuper székek lettek belőle, már 4 éve nyúzzuk :)

2013. dec. 9. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!