Ezt a fajta építőkockát ismeri valaki? Vélemények?
A kisfiam olyan építőkockát szeretne a szülinapjára,amelyben vannak olyan elemek,amelyekből pl. házikót lehet építeni(mint a mellékelt linken).Tehát vannak benne ablakok,ajtó stb...Én ezt találtam.
Ha esetleg valaki tud másfajta építőt,akkor szívesen fogadok linket.?Köszönöm!:-)
Jajj ezt semmiképpen ne vedd meg- a kisfiam kapott ilyet ajándékba egy idős rokontól.
nagyon örültünk neki, szívesen fogadtuk, hálásak voltunk érte, a néni sem tudhatta, hogy mit kell nézni (lehet, elsőre én sem tudtam volna...)
A lényeg: NEM kompatibilis a LEGO-val, össze lehet ugyan passzintani őket, de vagy erőlködés és eltörés lesz a vége vagy csak lötyög.
Könnyen törik és egyszerűen HAJLIK AZ OLDALA!
A figurás elemeken a minták RÁRAGASZTOTT MATRICÁK, amit még egy 2 éves is le tud szedni.
Összességében egy silány kínai vacak- inkább áldozz rá egy picivel többet és egy alapkészlet duplo évekig kiszolgál benneteket és tartós, még az unokáidnak is jó lesz! (nekünk is van olyan lego elemünk, ami az én gyerekkoromból van)
Alap legokészletek, amiben kockák, háztető, ablak stb. van sokszor szokott akcuós lenni az auchanban és a rossmannban is láttam már- érdemes itt nézegetni.
Illetve amikor glamour vagy joy napok vannak, akkor a MÜLLER drogériában van -20% végösszegi kedvezmény, ott sok jó lego és playmobil szett van, azokra is szokott lenni és akkor úgy már tényleg jó az ár (+ 3%-ot blokkon kuponban is visszakapsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!