Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A JYSK-ben kapható matracok...

A JYSK-ben kapható matracok közül melyik fajta jó 2,5 éves kicsi alá?

Figyelt kérdés
Van nagyon sok féle,nem tudok dönteni!
2013. okt. 2. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Amekkora ágya van és amekkora pénztárcád. Nem értem,mire vagy kiváncsi?? Ha azt mondom,hogy a 80x150-es 32.000 ft-os a jó,akkor azt veszed meg? :D
2013. okt. 2. 17:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves unatkozó válaszoló!Képes voltál ezért írni?

Nem a méretére voltam kíváncsi,meg az árra(csak hogy tisztázzuk),hanem a belső szerkezetére...Elsősorban tapasztalatokra.Merthogy itt az emberek ezt osztják meg,nem azt,hogy mennyire unatkoznak otthon.

Kár,hogy egyes emberek előbb írnak unalomból,mint segítési szándékból...

2013. okt. 3. 08:52
 3/4 anonim válasza:
[link] Ezt a matracot ajánlom... 60*120 cm-es habszivacs matrac 2 cm memóriahab réteggel 12 900 FT!
2014. jan. 12. 19:31
 4/4 anonim válasza:
De ha választanom kell akkor valami jó habszivacs matracot vennék! Nekem kókuszos habszivacs matracom van egy kicsit kemény de nagyon jó! :) [link]
2014. jan. 12. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!