Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Próbáltátok ezt a fajta...

Próbáltátok ezt a fajta orrszívót? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 28. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem is próbálnám. Ez a hülyítsük a gazdagokat tipus. Annyit nem ér, mint amennyi az ára. A hatékonyságot tökéletesen kifejti az 1500-2000ft-os orrsziporszi.
2013. nov. 28. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval!
2013. nov. 28. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Még nem , de nagyon szimpi, lehet megnézem élőben, mennyire tud erősen szívni.
2013. nov. 28. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Nos, ezt nem ismerem, viszont a porszívós változattól még a hideg is kiráz. És már akkor megfogadtam, hogy ilyet soha nem használok, amikor még nem is volt gyermekem. Panelban élünk, és felettünk három gyermek éldegélt, akik folyamatosan és felváltva voltak betegek. Így hát minden éjjel porszívó hangra riadtunk. Egyszer aztán megkérdeztem az Anyukát, hogy miért porszívózik éjszaka? A válasz az volt, hogy majd megtudom ha gyerekem lesz! Nos én a saját gyermekemre és a környezetünkben élőkre való tekintettel is megoldottam ezt a problémát és azóta is elégedett vagyok. Pedig már 5 éves múlt a kislányom.

[link]

Szívből ajánlom. Árban is barátságosabb és még soha nem csalódtunk benne!

2013. nov. 28. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Nanni elektromos orrszívónk van, legfőképp utazásnál használjuk. CSak ajánlani tudom. De ezeknek az elektromos orrszívóknak meg van a trükkje, hogy hogyan kell használni és akkor szív is.

Brendonban vettük:

[link]

2013. nov. 28. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
csak ezek nem szívnak, nekem is volt, de kidobtam.
2013. nov. 28. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:

40000-ért biztos nem vennék orrszívót. (persze ha milliomosok vagytok akkor hajrá, viccen kívül)

Mi az 1000 Ft-os orrszívó porszívót használjuk, kb 1 éves kora óta szépen tűri a lányom, nem sír. Előtte meg csak 2-szer volt náthás.

2013. nov. 29. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!