Milyen fajta orrszivót vegyek?
Figyelt kérdés
Nem porszivós orrszivóra gondoltam.Idáig Pesztonkát használtunk de bedöglött.Véleményeteket várnám hogy nektek mi vált be(márkára és árra is kiváncsi lennék)2009. márc. 11. 10:04
1/7 anonim válasza:
Nekünk most LivingLAB van, pár éve vettük, kb. 10 ezer Ft volt.
2/7 anonim válasza:
Szintén LivingLab- ünk van (leárazva a baby outletben vettem 7 hónapja 8000 ft-ért). Nagyon szeretem, szerintem nagyon jó.
Üdv: 6 hós manó anyuja
3/7 anonim válasza:
Bocsi,kérdés:Akkor ez a living lab rendesen kiszed mindent?Mert én is orrszívót keresek,ha megbízható vennék egyet!Elemes?Köszi
4/7 anonim válasza:
Nukk orr és fülszívó 790 Ft (corában) olcsó de jó!
5/7 anonim válasza:
Első vagyok: igen, elemes, nekem bejött nagyon. A tisztítása is viszonylag gyors és egyszerű.
6/7 anonim válasza:
Nekünk a sima hagyományos pl, NUK orrszívó nem vált be. Tiszta nátha most a babám, és semmit nem szív ki az orrából.
A porszívós vált be, az totál kitisztítja a kis nóziját.
Másfajtáról, amiről írtok, én még nemis hallottam:(
7/7 anonim válasza:
10:22 nagyon szépen köszi,akkor veszek egyet,mert mi sajna elég sűrűn taknyosak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!