Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen fajta es tipusu (porszi...

Milyen fajta es tipusu (porszivohoz csatlakoztathato vagy nem) orrszivot javasoltok a babanak? Koszi elore a valaszokat.

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 18:27
 1/10 anonim ***** válasza:

van a dm-ben egy pingvin alaku szines állatka fehér csőrrel kb. 800,- nekünk olyan volt alig használtuk .. aztán anyósom hozta az orrszivó porszivóst azt meg még sose ... az elsőnek annyi a hibája hogy inkább játék mintsem gyógy. s.eszköz és a gyerek csak röhögött - betegen is - mikor közelitettem felé de fél éves kortól már jó elöbb nem mert nagy a luk amit az orrba kell dugni ...

ez kritika is volt.

2010. júl. 8. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Pisze márkájú porszívóre csatlakoztathatóról tudok írni, 1500 forint volt.

Mi a Katica bababoltban (Pest) vettük, ott csak ez az egy fajta volt,még nem született meg a babám de rokonomék ugyanezt a fajtát használják (két hós a baba) és azt mondják teljesen jó.

2010. júl. 8. 18:32
 3/10 anonim válasza:

Szia!

Holnap lesz 2 hetes a kisfiam, és ma használtuk először a porszivóra csatlakoztatható orrszivót. Leggyengébb szivóerővel tök jól működik, a baba meg se rebbent, és a cucc kijött az orrából. Én féltem a használatától, de nagyon kellemesen csalódtam benne. Csak ajánlani tudom!

2010. júl. 8. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Porszívósat mindenképp, mert a másik nem sokat ér! Persze ha van pluszba nem baj, nagyon lágy kicsi cicakaki kijöhet vele, de makasc duguláson nem segít.

Azon belül mindegy milyen, pénztárcafüggő. Ja, legyen műanyag, ne üveg!!

2010. júl. 8. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Porszívósat,abból szinte bármelyiket.Először nagyon elleneztem,csak sima,kézi volt,de aztán annyira taknyos volt a gyerek,h muszáj volt vmi hatásosabb.Hát ég és föld,felejtsd el a kézit.:)
2010. júl. 8. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
nekünk a porszívós jött be, csöpi a márkája
2010. júl. 8. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
nekünk wiva vac nevű porszívós van. nem kell az orrába dugni.
2010. júl. 8. 19:48
 8/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
a mienk Arianna márkájú, önszabályzós, nem kell szíváserősséget állítani rajt. jól működik, csak javasolni tudom. a pingvin tényleg inkább játék...
2010. júl. 8. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Porszívós.

Arianna van nekünk.

2010. júl. 9. 08:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekünk Pesztonka van, hálózatról és elemről is működik. Azért is jó, mert pl. nyaraláshoz nem kell cipelni a porszívót :-). Amúgy meg teljesen jól kiszívja a cuccot az orrából, és nem olyan hangos, mint a porszívó. A kicsim már mosolyog, ha meghallja :-) Teszveszen vettem, elég jó áron volt (szerencsére teljesen újonnan sikerült).
2010. júl. 17. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!