Elengedjem 2 eves kisfiamat külföldre nyaralni a nagyszülőkkel? Nyáron megszületik a kistestvér, és a szüleim felajánlották, hogy elviszik nyaralni magukkal a nagyobbik srácot a szules utan 1-2 hónappal. Részletek lenn!
Én nem engedném:
1.mert még nem töltött soha egy teljes napot velük
2.akkor fog megszületni a kistesó,ergo a nagy joggal érezheti azt hogy ő le van passzolva
3.messze van külföld,igenis ha este sír anya után akkor onnan nem lehet haza rohanni!Trenírozni meg nem akarnám hogy már pedig most meg kell szoknod anya nélkül,ez neki lelkileg sztem megrázó lenne!
Egyértelmű, hogy nem engedném. Te sem akarod elengedni, írtad, akkor ne akarj másoktól önigazolást, Te vagy az anyukája, Te döntesz kizárólag, hogy hová és kivel engeded el a gyermeked.
Az időpont, hogy a pici születése után nem sokkal, kifejezetten szerencsétlen amúgy, bár én nem emiatt írtam a fentieket...
Én sem engedném ilyen előzményekkel...a miénk 3 éves,de őt sem engedném..(mondjuk szerencsére nem is állnak ilyennel elő a szüleink..)Ő is imád mamákkal,papákkal lenni nappal..de az alvás az csakis velünk elképzelhető neki..próbálkoztunk többször,mert anyuékhoz nagyon közel laktunk,de nem alvás és sírás volt,h mi kellünk..így mi úgy döntöttünk,hogy amíg a gyerek nem fogja kérni,h aludhasson náluk,addig nem megy egyedül..
Kicsit más,én egyébként nagyon féltem a második gyerek születése előtt,ugyanis a naggyal minden "jó"kijutott,sok sírás,hasfájás,kevés tej,stbstb...nem tudtam,h ezt vajon hogy oldom meg kettővel..de most meg minden megy,mint a karikacsapás...a második gyerek nyugodt,minden oké,minden téren..
Szóval hajrá,szerintem is te gondolkodsz jól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!