Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengednétek a gyermeketeket...

Elengednétek a gyermeketeket olyan nagyszülőkkel nyaralni ahol az nagypapa egész nap fröccsözik reggeltől estig a nagymama meg minden este megiszik egy üveg bort?

Figyelt kérdés

2014. márc. 17. 08:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném el, annál azért jobban féltem... Mi van ha pl orvoshoz kell vinni? Egyikük sem vezethet autót. 1 üveg bortól pedig a nagymama totál be van rúgva, alszik mint a bunda, fel sem ébrednek ha a gyereknek valami baja van.
2014. márc. 17. 13:44
 12/14 A kérdező kommentje:
igen én is attól tartok, hogy sokszor éjjel lázasodik be a fiam, és mi van ha a nagymama nem ébred fel...?
2014. márc. 21. 19:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én apósom sem veti meg az italt, de ha az unokái náluk vannak, 2-3 sörnél nem iszik többet. Amiről tudjuk, hogy egy edzett férfinak meg sem kottyan.

Nagyon elgondolkoztam a kérdéseden. A baj ott kezdődik, hogy mindkét nagyszülő iszik. És valóban, ha gond van. akkor félrészegen vezetnek a kórházig? Nem vagyok egy agyonféltős szülő, de azt hiszem ebben az esetben nem engedném a gyerekemet.

Nem azzal van a gond, hogy megisznak ennyi, vagy annyi alkoholt, mert az én nagyapám is ivott rendesen, beszélt rengeteg hülyeséget részegen, amin, mi gyerekek, hatalmasakat vidultunk. De mindig volt minimum egy józan életű felnőtt is velünk.

2014. márc. 21. 20:14
 14/14 anonim ***** válasza:
A jo oldala hogy a gyereknek legalabb mar nem jut pia...
2015. nov. 10. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!