Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesnek triciklit, vagy...

2 évesnek triciklit, vagy kerékpárt támasztókerékkel?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Látom, hogy a kerékpárt 3 éves kortól ajánlja, de igazából a magassága már megvan hozzá, mert nagyobb, mint a kortársai. Szóval a kérdés, hogy egyébként mechanizmusában nincs különbség ugye? Nyilván a tolókart meg a tárolót leszámítva? Te melyiket vennéd a helyemben?

2014. márc. 15. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
2. Mi is bicót vettünk a 2 éves lányunknak, nagyon hamar megtanulta tekerni, és szereti is bicajozni.
2014. márc. 15. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is a 2esre szavazok szerintem a bicó jobb ötlet, bár a lányom a motoros korszakát éli :D
2014. márc. 15. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
1 évesen vettünk triciklit, és 2 és fél évesen pótkerekes biciklit, de azt még most 3 évesen is nehézkesen tekeri. Futóbiciklit viszont imádja. Arra nem gondoltál köztes megoldásnak?
2014. márc. 17. 14:43
 4/7 A kérdező kommentje:

De, a futóbiciklire is gondoltam :) Még hezitálok, de mostmár azt hiszem a futóbicaj és a támasztókerekes bicaj között vívódok :)

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2014. márc. 17. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Futobicaj!!! Nalunk azon tanult meg ugyesen egyensulyozni a fiam es utana atult a bicajra es ment vele. Raadasul a futobicajnak az is a nagy elonye, hogy ha megunja a mokat akkor siman kezbe veszed. Nekunk nagyon bevalt.
2014. márc. 18. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:

én inkább a futóbicajt javaslom,a decathlonnak nagyon jó van,a fiamnak is az van

tavaly még azt használta 3,5 évesen,most 4,5 éves,most lett neki kicsi,pedig 110 centi magas.most már pedálossal teker,és nagyon ügyes.a futóbicajt meg eladom.

két évet használtamnagyon sokat fejlődött az egyensúly érzéke,a bicaj meg szinte új,olyan jó minőségű

tavaly még nem szeretett tekerni,pedig már megvolt nyáron a pedálos,de mindig a futóval akart meni,de most már jól megy a tekerés

2014. márc. 18. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Triciklit már ne vegyél, futóbicót inkább, majd 1-2 év múlva pedálos bicót.
2014. márc. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!