Ajanlanatok nekem triciklit?
Sziasztok,
én meg éppen azt szerettem volna írni, hogy csak NE smarttike-ot (bocsánat első válaszoló).
nekünk nagyon kis ideig vált be, viszont az egyszerű 3 színű (piros-kék-sárga) kis tekerős hosszú ideig jó volt.
Ilyesmi, mint ez, sőt van ennek egy egyszerűbb változata, amin még "csomagtartó" sincsen.
kérdés persze, hogy mekkora gyermeknek kellene...
Én feleslegesnek tartom a napernyős-körben végig karimás, támasztós üléseket- mert ha a baba tud tekerni, akkor egyedül leszállni is igyekszik majd, akkor nem kell oldaltámasz.
Ha meg nem tud vele önállóan haladni (tehát mondjuk mé kismotorozni sem tud), akkor meg felesleges a tricikliben ültetni, akkor inkább egy kismotort vegyél neki :)
Mi gyorsan továbbajándékoztuk úgy 2-3 használat után.
Szép, meg drága, meg csilli-villi meg feltűnő, de én nem tartom túl praktikusnak.
Első vagyok!
Én 10 hós volt a lányom mikor vettük, akkor kellett a karima, mert csak toltuk, mert ő nem ült meg a babakocsiba, ergo mi ezt használtuk helyette! Mikor már járt, akkor a karimát levettük, ki be szállt toltuk, sokszor használtuk, kirándulásnál, stb... Motorozott már, akkor is használta, most 2 éves, még mindíg bele szokott ülni, hogy toljuk... szeretjük emiatt... strapa bíró is részünkről... a napernyőt mi sem használtuk ki, de pont akciós volt ez a fajta ezért is lett ez, meg ennek a karjával irányítható a bicikli! Már futóbiciklit is használ a lányom, és pont tegnap megint beleült a triciklibe! Tekerni nem tudja, pedig 90cm 3 éves unokatesója sem tudja tekerni, mert a futóbiciklit érdekesebbnek tartja! Szóval csak, ha babakocsi pótló, vagy tologatásra kell, akkor vegyetek, ha nem, akkor felesleges! :) Arra ott a motor és a babakocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!