Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlanátok 2 éves lányomnak...

Ajánlanátok 2 éves lányomnak triciklit? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés

Én a szülőkart és a lábtartót tartom fontosnak de nagyon laikus vagyok a kérdésben. Segítenétek?

Max: 15ezrem van rá.

2011. márc. 21. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Pontosan két éves a kislányom. Ilyen triciklit vettünk neki még tavaly. (Tető nincs a miénken.)

[link]

Idén már a lába elér a pedálhoz, a karfát le is szedtem róla és próbálja hajtani. Nagyon masszív, de könnyű kis járgány, zenél is. A szülőkar 3 magasságba állítható és a lábtartók is könnyen fel és lehajthatóak. Nagyon szeret rajta ülni.

Én mondjuk nem ennyiért vettem, egy helybeli bababoltban 8000 Ft-ért kaptam meg, bár lehet, hogy a tető miatt drágább ez.

2011. márc. 21. 13:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi is most vettünk 2 éves kislányunknak triciklit. Mi az intersparba vettük, 6000 Ft volt. Igaz nincs rajta szülőkar, se lábtartó, de nincs is rá szükségünk, mert olyan ügyesen ül rajta és a pedálon van a kislába folyamatosan és jár a pedállal együtt. Olyan mintha ő tekerné, nagyon élvez, ha esetleg lecsúszik róla lába rögtön teszi is vissza, egész délelőtt azon kell tologni. Most benne van a tavaszi katalógusba.
2011. márc. 21. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!