Vennétek ilyen színű triciklit kislánynak? És ha igen akkor melyiket?
2013. ápr. 17. 14:49
1/8 anonim válasza:
A szinével nincs baja egyiknek sem,bár az első sokkal lányosabb.
De ilyen riciklit nem vennék,mert amignem tud egy kismotort hajtani,addig szerintem arra se tud figyelni,hogy ne kapja be a lábát a pedálnál,ha meg már tud erre figyelni,akkor elég nagy egy kismotorhoz,abból is van olyan,amit te tudsz tolni.
2/8 anonim válasza:
Színre mindkettő jó szerintem, bár az első tényleg lányosabb, a második meg uniszex. Mi is kaptunk hasonlót, de egyelőre feleslegesnek látom, mert mire 2 és fél - 3 évesen megtanulja pedálozni, addig jobb az önállóan hajtható motor vagy később futóbicikli. Lakásban meg nagyon sok helyet foglal, és nehéz lavírozni vele a játszótérig, ha totyiként már inkább sétálni akar. Úgyhogy én max. kertesházba vennék.
3/8 anonim válasza:
szerintem is mind a kettő jó kislánynak.de nekem az első jobban tetszik
4/8 anonim válasza:
Színben mindkettő jó, de nekem is az a véleményem, hogy felesleges a tricikli. Annyira nehéz tekerni, hogy önállóan az életbe meg nem mozdítja a gyerek. De az én lányom is meg volt veszve érte ezért vettünk a 2 éves szülinapjára. Kb 2X használtuk/ egy élmény volt :// Már 4 éves a lányom és most vettem észre mamáéknál, hogy kb másfél éve ottfelejtettük :D
5/8 anonim válasza:
szia.a 3.vagyok.szerintem meg tök jó a tricikli.a kisfiam 21 hónapos és nekünk is van.bár a pedált még nem éri el rendesen de a lábával hajtja magát és nagyon élvezi
6/8 anonim válasza:
Az első sokkal csajosabb! A zöld szerintem fiús! De szerintem édes mind1! Ennyiért pedig nagyon jó áron van! Szóval még a zöldet is megvenném simán! Nekünk bár rózsaszín van, de én 26ezerért is vettem :)
7/8 anonim válasza:
6.vagyok!
Mi 1 éves szülinapjára vettük (2hónapja), minden nap használjuk! IMÁDJA a lányom! Babakocsiban nem szeret lenni, de ebbe bármennyit elvan! MI kertes házban lakunk, mindig a teraszajtón mutatja, h menni akar vele! Szóval jó dolog nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!