Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segitséget kérek! Miért van...

Segitséget kérek! Miért van bennem az a félsz?

Figyelt kérdés

4 éves kis fiam van, és a nagyi mondta vigyem el hozzá egy éjszakát töltsön nála,velük.

miért van bennem félelem, hogy valami baja esik a fiamnak? Ha ott is aludt nála, éjjelente felébredtem elég sokszor, mert tudtam nem velem van. Hülyeségek járnak az agyamba. Pl. kiesik az ablakon stb

Más szülövel is van ilyen?

2014. febr. 28. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Velem nincs, de az ablakon kiesés nekem pl pont a fóbiám... Ha csak említed, összerándul a gyomrom, izzadok stb.. :(

Szerintem igyál meg egy pohár finom bort este! Majd ha már sokadjára alszik ott, nem fogsz izgulni. Aranyos a nagyitok, hogy felajánlja, élj alehetőséggel!! Nem mindenki ilyen szerencsés.

2014. febr. 28. 14:02
 2/10 A kérdező kommentje:
nagyon ritkan van ilyen hogy fel ajanja. ö is dolgozik, van egy alapsulis hugom,vele is kell torodni.eleg keson szuletett,sok ev van koztunk. de egyszeruen fiam annyira hozzam not, hogy nehez egy orara is elengednem. Feltem,es megörülök nelkule. ö az eletem,a mindenem,es rossz nelkule.bSajnos ritkan szamithatok szuloi segitsegre,de mikor mondjak hogy vigyem,akkor meg nem akarom. ezen kellene valtozatnom valahogy, hogy merjem engedni. Neki is jot tesz ha nagyinal van,mert keveset lassak egymast,de egyszeruen hulyesegeken jar az agyam. :(
2014. febr. 28. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:

én fiam is nagyon nagyon ritkán van a nagymamánál. szintén 4 éves.

nekem ami a félszem, pl. ez az ablak dolog azt megbeszélem vele. tehát megkérem, hogy vegye le a kilincseket az ablakon, a többi dologról is szólok és kiiktatjuk. én így vagyok nyugodt :)

de olyan nincs, hogy nem akarom elengedni, nekem jól esik, örülök neki ha valaki elvinné. családi segítségben rosszul állunk, megmondom őszintén, mikor nem alszik itthon (eddig azt hiszem 5x volt ilyen) akkor úgy alszom mint akit fejbevertek :D

2014. febr. 28. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez nem jó szerintem, hogy ennyire össze vagytok nőve, már négy éves, hogyhogy egy órára is nehezedre esik elengedni? Oviba se jár? Nem kisbaba már, ne telepedj rá, nem teszel jót ezzel!!!!! Keress kapcsolatot a világgal, barátokkal, legyen hobbid stb. Nem is dolgozol?
2014. febr. 28. 14:23
 5/10 A kérdező kommentje:
szeptemberben megy oviba, nem vettek be mert tele volt az ovodak. es mas varosba is lakunk mint ahova be vagyunk jelentve,igy minket hatrabb tesznek ,inkabb az itteni gyermekeket elonybe reszesitik,igy ha marad hely,beveszik a fiamat.de szeptembertol mehet. igy melozni sem tudok,mert az osszes idomet vele toltom. de ettol meg
2014. febr. 28. 14:28
 6/10 A kérdező kommentje:

nem fejeztem be, meg egy utolso mondatot szerettem volna.

Ettol meg nem vagyok rossz anya,csak tulsagosan feltem.Es ha nincs mellettem csak ideges,feszult vagyok.

2014. febr. 28. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:

én is így vagyok, de én már babakorában egy eset kapcsán megbeszéltem magammal, hogy hallgatok az anyai ösztönömre...

ergó, nemigen hagyom a mamákra, mert nem érzem velük biztonságban, míg a szomszéd csajra szívesebben hagyom, és semmi rossz érzésem nincs...

Az oviban is szívesen otthagyom, meg sógornőmnél, és nem izgulok, szóval tök fura..

Én arra gondolok, hogy a mamák már kiestek ebből a dologból, és nem figyelnek oda úgy rájuk, illetve nem tudják, nem számítanak rá, hogy a gyerek milyen helyzetekbe sodorja saját magát, és ezért van...pl. anyukámnak hiába magyaráztam, hogy a 1,5 évesem már ki tudja nyitni a szorosan ráhúzott kupakokat, akkoris a földön hagyta a Floraseptet, és mikor szóltam, csak legyintett...anyósom dettó hasonlókat csinál(gyógyszert otthagyja, ablakot nyitva, a konnektor lóg a falból, és hasonlók), és eszébe se jut, hogy ezek gáz dolgok, mikor mondom neki, akkor jaj, tényleg!!!..szóval én ezért nem szeretem rájuk bízni...sztem benned is egy ilyesmi lehet...a nagyiban nem bízol meg vmiért...

2014. febr. 28. 16:52
 8/10 A kérdező kommentje:
igen,lehet ezert.anyosomnal meg duplan nem hagyom.meg nem volt egy eves a fiam,nayobb darab etelt adott neki,fulladozni kezdett.hat megijedtem.ramondta , ezt is megkell szoknia. ra nemis bizom,soha. meg fiam sem akar oda menni.
2014. márc. 1. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem is mondtam, nem is gondoltam, hogy rossz anya vagy!! De ő már négy éves (nem 1,5, ahogy az utolsó válaszolóé, ami nagy különbség), és minél később merészkedik ki a szárnyaid alól, annál nehezebb lesz neki. Már régen át kellett volna essetek ezen a ponton, hogy egy óra hosszat külön töltünk. Nem akarok rosszat, de hidd el, ez már nem egészséges és egyikőtöknek sem jó :(
2014. márc. 3. 08:32
 10/10 A kérdező kommentje:
igen lehet igy van,azert egy egy orakat toltottem nelkule,csak nagyinal nem aludt sokszor.de most penteken elviszi,szombaton meg megyek erte. ugy h meglassuk.es koszi a tippeket
2014. márc. 3. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!