Leborotválnád 4 éves lányod szemöldökét?
Figyelt kérdés
Van egy 4 éves kislány, aki csodaszép arcú egyébként, hosszú hullámos hajjal, mint egy Barbie baba. A szemöldöke viszont elég erős, össze is van nőve, meg a szemhéján is sok van. Anyukája azt akarja, hogy igazítani fogja neki szemöldök borotvával.
Nektek mi a véleményetek erről? Köszönöm.
2014. febr. 24. 14:01
11/15 anonim válasza:
Még Madonna sem csinált semmit a kislánya szemöldökevel, pedig neki mindig is csúnya sűrű volt. Most meg az lett a szexepilje.
12/15 anonim válasza:
Én soha nem értettem amúgy, hogy ha van valami ami mondjuk csúnya egy kislányon és lehet változtatni rajta akkor miért nem teszi meg sok anyuka. Fodrászhoz is elvik a gyerekeket holott az se lenne kötelező, néha azt a pár centit otthon is le lehet vágni, minek ennyi erővel fazonra vágatni egy szerek haját? Nyilván ez mindenkinek a saját döntése de ez amit leírtál, hogy egy csodaszép kislány dzsumbuj szemöldökkel...miért ne lehetne kicsit kiszedni neki. Nem azt mondom hogy fazonra szedjék meg fessék be, de én is láttam már kislányt akinek szörnyen csúnya szemöldöke volt...báár a borotválás szerintem is hülyeség. A gyerek lelkivilága meg nem sérül, mert nyilván nem azt kell mondani hogy de rusnya vagy kislányom gyere ide szedjük ki...hanem jó esetben látta már a kislány hogy anyuka is szedi a szemöldökét ergo nincs benne semmi rossz dolog szerintem. Arról nem beszélve, ha majd 15 év múlva megnézi az ovis képeit nem fogja szidni az anyját, hogy miért engedte hogy így lefotózzák..:)
13/15 anonim válasza:
Ha fiú lenne, akkor is leborotválnád a szemöldökét? Vagy te is úgy gondolod, hogy a fiút el kell fogadni úgy, ahogy van, de a lányt muszáj az aktuális trendekhez igazítani?
14/15 anonim válasza:
4 évesen? Na ne viccelj már! Max 12 évesen tanítgatnám, h h lehet szépre kiszedni, de 4 évesen? Ez azért egy kicsit sokkoló volt nekem...
15/15 A kérdező kommentje:
Azóta már beszéltem az anyukával, és nem csinál semmit a szemöldökkel. Mutattam neki a ti válaszaitokat is. A végén még szégyellte is magát, hogy ilyen eszébe jutott, ezt mondta.
2014. márc. 3. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!