Leborotválnád 4 éves lányod szemöldökét?
Van egy 4 éves kislány, aki csodaszép arcú egyébként, hosszú hullámos hajjal, mint egy Barbie baba. A szemöldöke viszont elég erős, össze is van nőve, meg a szemhéján is sok van. Anyukája azt akarja, hogy igazítani fogja neki szemöldök borotvával.
Nektek mi a véleményetek erről? Köszönöm.
Kikérte a véleményem, de nem is tudom mit gondoljak erről. Megnéztem guglival a szemöldök borotvát, ott dícsérik.
Hát, nem tudom. Kicsi még az igaz, de végülis ártani nem árt vele, nem?
TILOS borotválni. Az okát egy kozmetikus biztosan jobban tudja, de mintha eléggé el lehetne rontani az egészet a borotválással.
Bízzák szakemberre, ha muszáj.
Négyéves gyereken semmit se borotválnék, nem csinálnék semmi az arcával csak tiszta vízzel mosnám. Akár meg is erősödhet a borotválástól, bár ez városi legenda állítólag. Ezen kívül
a) borostás lesz
b) balesetveszélyes
c) tudatosítja a gyerekben, hogy nem szép az arca, mert a szemöldöke elcsúfítja, ezért borotválni kell.
Ha nagyobb lesz és netán csúfolják, elvinném speciális kozmetikushoz, keresnék olyat, aki gyerekekkel is foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!