Ti rábíznátok a gyereketeket két 13 éves lányra?
Figyelt kérdés
Nyári babysitter-kedésről lenne szó2014. febr. 23. 17:19
11/25 anonim válasza:
Szia! Attól függ, mondjuk 13 ra még nem de 15re ha tényleg érett akkor igen...ismerek olyan 16 évest is, akire a kutyámat sem bíznám...emberfüggő tehát, de 15 szerintem a min.
Remélem segítettem!
12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De szoval ak mi lennenk azok akik vallalnank ilyet...csak azert irtuk elszor igy mert nem tudtuk a reakciokat...:)
2014. febr. 23. 19:12
13/25 anonim válasza:
Én biztos nem bíznám rá. Biztos felelősségteljesek, de még ők is gyerekek. Még egy idegen felnőttre sem bíznám rá a gyerekem, mondjuk ő még kicsi, 20 honapos. Én egy felelős, felnőtt jol kipróbált személyre bíznám. Esetleg ismerős ajánlása révén.
14/25 anonim válasza:
Szerintem gyerekfüggő. Én mindíg kis tyúkanyó voltam, a testvéreim gyerekeire már 11-12 évesen vigyáztam (2 gyereket 5, és 3 évest) egyszerre vittem játszótérre és úgy vigyáztam rájuk mint a szemem fényére. :) 14 évesen már éjszakára is vigyáztam a 8 hónapos unokaöcsémet..
15/25 anonim válasza:
Akkor most hàny èves gyerekre akartok vigyàzni,ès mennyi idötartamra?
16/25 anonim válasza:
Kizárt. Szerintem épeszű ember nem bízza a gyereket gyerekre. Pláne nem 13 évesre.
17/25 anonim válasza:
Csak akkor, ha évek óta ismerném őket, maximálisan megbízhatóak, és ők ajánlják fel, hogy vigyázni akarnak a kicsire.
18/25 A kérdező kommentje:
Kisiskolás gyerekekre szeretnénk vigyázni(6-7 évesekre), de mi se úgy gondoltuk, hogy már most ezen a nyáron, hanem várni szeretnénk még pár évet. Egébként én már vigyáztam unokatesóimra is régebben többször is, van egy (most) két éves, egy hatéves és egy tíz éves, bár rá már nem igazán kellett vigyázni.
2014. febr. 24. 14:57
19/25 A kérdező kommentje:
Még csak kb 10 éves voltam, mikor rájuk vigyáztam, persze nem napokig, hetekig, csak míg a nagynénim elment bevásárolni.(Tehát csupán néhány óráig)
2014. febr. 24. 14:59
20/25 anonim válasza:
Hát én a nagynénid helyében sem bíztam volna 3 kisgyereket egy 10 éves kislányra, még 10 percre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!