Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen mellékhatásokra gondolnak?

Milyen mellékhatásokra gondolnak?

Figyelt kérdés
Amikor szóba kerül a H1N1 oltás ,az ellenzői 2-5-10 év múlva jelentkező mellékhatásokat emlegetnek.Csak még konkrétan senki nem mondta hogy mik ezek!Valaki tud valami pontosabbat?
2009. dec. 10. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek az offért, de ugyanez a problémám nekem is, és meg is kérdeztem már (nem kiírt kérdésben, hanem a válaszok között) de sajnos egyetlen egy választ sem kaptam rá. Szóval hogy pontosan mik azok, arra én is nagyon kíváncsi lennék. Bocs, segíteni nem tudok sajna.
2009. dec. 10. 22:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Erre én sem tudom a választ de kíváncsi lennék.

Sokan az oltásban lévő higany későbbi káros hatásairól beszélnek.

Talán ennek kellene utánanézni...de ez a higany dolog talán csak a magzatokra hat.

2009. dec. 10. 22:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát most lehet hogy hülyeséget mondok,de mintha az rémlene hogy csak nem olyan régen vannak olyan oltások amibe nincs higany.Aki ma 30-40évesek nem olyan kötelező védőoltásokat kaptak még amibe volt?
2009. dec. 10. 23:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.Azért írtam hogy ez vszínű csak a kismamákra vonatkozik...azaz a higany csak a magzatra lehet veszélyes.

De ehhez mi nagyon buták vagyunk...

2009. dec. 10. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem, ebben is van higany, de etil-higany, (nem metil) 1 hét alatt kiürül a szervezetből, ettől nem kell tartani.
2009. dec. 10. 23:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm mindenkinek!Úgy látom sokkal nem lettünk okosabbak!Csak azt nem értem hogy most hol vannak azok akik ezt állítják?
2009. dec. 10. 23:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem láttátok a Házon kívült? A vírusról volt benne szó, és hogy az internetes fórumokon még most is lebeszélik egymást a kismamák az oltásról. Most megnéztem az ÁNTSZ oldalát, és nagyon jó kis anyag van fent, ha gondoljátok olvassátok el.

[link]

2009. dec. 10. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:
hát igen, pedig nagyon nagy a szájuk, hogy így meg úgy a mellékhatások, azt tessék, amikor meg lehetne írni, hogy mitől félnek ennyire, akkor lapulnak, mint nyúl a fűben
2009. dec. 10. 23:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Pont ezért nem oltatok!

Mert NEM TUDJUK hogy miről beszélünk pontosan!

2009. dec. 11. 01:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, mi sem oltatunk, védekezünk. A járvány nincs olyan nagymértékű, mint mondják.
2009. dec. 11. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!