Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Milyen munkával tudná segíten...

"Milyen munkával tudná segíteni az óvodai életet? " Mire gondolnak? Mit írjak ide?

Figyelt kérdés
Óvodában kaptuk kitöltésre. Fogalmam sincs mit írjak ide.
2011. szept. 1. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rendezvényekre sütit vinni, vagy standokon árulni, jelmezt varrni. De ha nem megy, akkor azt is nyugodtan odaírhatod. Nálunk nem kérdeztek ilyet a kérdőíven, viszont a szülőin volt róla szó. A legtöbben lapítottunk. Bocs, se varrónő, sem cukrász nem vagyok.
2011. szept. 1. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

a mi nyomtatványunkon ezek voltak felsorolva, kb:

fénymásolás

kert karbantartás

szerelés, javítás, festés

zöldség-gyümölcs beszerzés

egyéb anyagok beszerzése (textil, fa, papir)

más is volt, de azokra már nem emlékszem.

2011. szept. 1. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Másodiknak: Bocs, de ez nem az önkormányzat dolga lenne? Takarítani is a szülők járnak be?!
2011. szept. 1. 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a munka szó nem szerepel(de a mondat ugyan az)...ezt azért kérdezik,mert sajnos nincs elég pénz,és csak így kérhetnek segítséget a szülőktől("publikusabban" nem)).Én papírt,gyümölcsöt,festéket,illetve férfi munka(javítás,festés,bútor tologatás stb.) segítséget ajánlottam fel.
2011. szept. 2. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!