A sokgyerekesek gondolnak arra is, hogy mi lesz, ha egyedül maradnak a gyerekekkel, pár nélkül?
Az előbb olvastam egy Mónika nevű nőről, aki 6 gyerekkel maradt egyedül, mert meghalt a férje. A közvetlen közelemben egy öt gyerekes nőt hagyott el a férje (ők láthatók amúgy az Álomépítők 5. adásában is), és van még egy család, 4 gyerekkel apuka maradt egyedül (anyuka külföldre költözött az új hapsijával).
Én azt mondom, még egy-két gyerekkel talán el lehet lavírozni az életben, de 4-5-6 gyerekkel? Nem kitolás ez a gyerekekkel?
Bocs, de nagyon rosszul látod. Több gyerekkel könnyebb, NEM KÖNNYŰ!!! csak könnyebb, mint 1-el. Több a támogatás, adókedvezmény. Pl amíg egy ismerős négy gyerekes anyuka havi 160ezerből él, mi ketten a fiammal 70ből éltünk eddig(remélem most már jobb lesz). És ha azt nézed a rezsi nem sokkal több 5 emberre, mint 2-re, egy lvest megcsinálni is minimálisan több gáz vagy épp villany ha 4 személyre főzöd és nem kettőre.
Persze ne vállaljon senki ész nélkül gyereket, mint a kisebbség, de nem arra kell alapozni, hogy mi van ha szétmegyünk.
Én pl alig tudom eltartani magunkat és csak 1 gyerek van. De akkor se lenne rosszabb ha lenne másik kettő vagy három.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!