Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerek temetésen?

2 éves gyerek temetésen?

Figyelt kérdés

Egy közeli hozzátartozóm temetése lesz. A gyermekem 2 éves, de nagyon okos, mindent megért a körülötte lévő dolgokból.

Nincs kire bízni, de mivel közel állt hozzám akinek a temetése lesz, így szeretnék ott lenni a temetésén.

Hogyan oldanátok meg?

Én arra gondoltam, hogy elmegyünk, de nem viszem közel, hogy ne lássa a síró embereket és a koporsót.

Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!

Beszólogatásra viszont a legkevésbé sincs most szükségem!

2014. febr. 23. 13:05
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
79%

"Hova valósi vagy kedves kérdező!!Hátha tudnék segíteni!!A."

A sajat apjara nem akarja rábízni a gyereket, gondolod majd egy idegenre igen?

2014. febr. 23. 14:09
 22/49 anonim ***** válasza:
54%
Csak megkérdeztem már az is baj???!! Van aki bébiszitter bízza a gyereket. Csak segíteni akartam tiszta jóindulatból!!A.
2014. febr. 23. 14:15
 23/49 A kérdező kommentje:

17-es: nem, nincs el addig az apjával, kb. 3 óra lenne. Mert ahogy észre venné, hogy én készülök valahová, le sem tudnám tépni magamról. Ez van. Lehet, hogy nem stimmel velünk valami (DE MIIII???? Legalább írnád le...ne célozgass) de ezen most pár óra alatt már nem tudok változtatni.

Egyébként örülök, hogy ti ilyen szuper jól csináljátok, de én már láttam más családot is, ahol pl. apuka külföldön dolgozik, a gyerek pedig nagyon anyás, hogy nem marad el kettesben a gyerek senkivel, csak az anyukájával.

2014. febr. 23. 14:17
 24/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő szándékot, "A" Nyíregyháza mellett lakunk egyébként. Mire gondolsz? Gyerekfelügyeletre?
2014. febr. 23. 14:20
 25/49 anonim ***** válasza:
79%

Igen például arra. De látom le lettem pontozva.De mindegy is mert én az ország másik felén lakom.A.

Remélem találsz majd valakit :)

2014. febr. 23. 14:26
 26/49 anonim ***** válasza:

Tesód?

Játszóház?

2014. febr. 23. 14:43
 27/49 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező! Te még nem láttál, olyan családot, ahol nem a férj az apa??? Nem feltételeztem semmit rólad, nem kell rögtön kiakadni. Amúgy az én párom is 7 napot dolgozik és elvan vele a gyerek, eljátszanak. De felesleges ezt itt ragozni. Vagy ne menj el csak később (temetés után, v másnap), vagy menjen veled a férjed és addig elvan a gyerekkel. Ezek az opciók. Válassz!
2014. febr. 23. 14:46
 28/49 anonim ***** válasza:
67%
Ja, és még a harmadik lehetőség, h elviszed a gyereket a temetésre, aztán reménykedsz, h nem okoz a későbbiekben semmi problémát (mert ugyebár fogalmad sincs, h mit fog fel az egészből, mi marad meg benne).
2014. febr. 23. 14:55
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

nálam a legnagyobb gondot az okozná,hogy:hogyan magyarázzam meg a kétévesemnek hogy most min. 1 órát csöndbe kell lenni. nem futkosunk,nem hangoskodunk,jól viselkedünk! ezt te hogy oldanád meg..?

ha tényleg ennyire nincs el még az apukájával sem-akkor én sem mennék el vele,hanem ahogy írták is a temetés után mennék ki a sírhoz a kicsivel..

2014. febr. 23. 15:04
 30/49 anonim ***** válasza:
30%
Én elvinném, a gyerekpszhológus azt mondta a gyerek csak akkor éli meg rosszul az ilyesmit, ha észreveszi, hogy valamit "takargatnak" előle. Neki az félelmetes érzés, hogy valamiről van sejtése, de a környezete nem őszinte hozzá.
2014. febr. 23. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!